Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă – Primăria Alba Iulia : Chestionar pentru elaborarea Planului de Acțiune privind Economia Circulară 2021-2030

Publicat

Primăria Municipiului Alba Iulia alături de Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu ”Ernest Lupan” vă invită să luați parte într-o cercetare privind economia circulară în Alba Iulia, derulată în cadrul procesului de elaborare a Planului de Acțiune privind Economia Circulară 2021-2030.

Cercetarea constă în  completarea unui chestionar online.

Principalele subiecte analizate sunt: utilizarea eficientă a resurselor, managementul deșeurilor, inovație, competitivitate și incluziune.

Rezultatele acestui chestionar vor sta la baza viziunii de dezvoltare a proiectelor care vor facilita tranziția Municipiului Alba Iulia către o economie circulară, urmărind dezvoltarea unui oraș circular rezilient, sănătos și cu oportunități pentru cetățeni.

Opinia cetățenilor este absolut necesară pentru acest demers, aceasta fiind de asemenea și oportunitate de a vă face auzite ideile și opiniiile de către autoritățile locale.

Participarea la cercetare este voluntară și durează aproximativ 15 minute, răspunsurile se vor colecta începând cu data de 12.05.2021 până în 11.06.2021. Datele personale colectate vor fi stocate în siguranță și vor fi utilizate exclusiv în scop de cercetare în cadrul acestui studiu.

Fiecare contribuție este importantă, deoarece o imagine cuprinzătoare a mediului economic, social și natural și, implicit, identificarea modalităților prin care autoritățile locale pot sprijini tranziția către o economie circulară pot fi obținute numai printr-o largă participare.

Cercetarea este derulată în cadrul proiectului ”Effectiveness of Environmental Urban policies to improve Resources Efficiency -EURE”, proiect finanţat în cadrul Programului Interreg Europe2014-2020.

Link chestionar: www.shorturl.at/jqEW0

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    miercuri, 12.05.2021 at 07:22

    Sa le spuna careva la desteptii din primarie sa TESTEZE ce fac ei in regie proprie si dau publicului…. Formularu ala de sondaj, are validarea busita la pasul 3 din 5. „Please don’t select more than one response per column”. NU AI CUM SA TRECI DE PASUL 5!

    Cine a facut acest formular? secretara primarului sau informaticianul?

    Ce informatician ati angjat?

  2. Creier

    miercuri, 12.05.2021 at 09:09

    Intr-adevar, la pasul 3 din 5 acolo unde sunt 5 coloane de bife si 9 randuri, daca completezi cum e logic de la 1. Deloc important la 5. Foarte Important, cand ajungi la final in stanga jos scrie „Please don’t select more than one response per column” daca erau doar 5 randuri se putea „fenta” validarea – doar ca atunci chestionarul ar fi egal cu ZERO.
    nu se poate trece la pasul 4… asa ca Pamfil are dreptate.

    Cati bani ati alocat pentru „elaborarea” acestui chestionar? Informaticianul/informaticienii fac si cafeaua acolo, scriu si dupa dictare (apropo, asta se intampla in multe institutii din cauza unor functionari lenesi) ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax