Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: PRO ROMÂNIA susține redeschiderea HORECA și a afacerilor românești

Publicat

Micile afaceri din județul Alba trebuie să fie sprijinite urgent! În săptămâna 21 septembrie-4 octombrie, Institutului Național de Sănătate Publică a publicat o analiză a îmbolnăvirilor COVID: în sectorul HORECA a fost 1 focar cu 5 îmbolnăviri. În comparație, au fost 49 de focare în rândul centrelor de îngrijire bătrâni cu peste 1200 de noi cazuri confirmate sau alte 28 de focare în instituții publice cu peste 180 de îmbolnăviri.

Soluția Guvernului PNL: ÎNCHIDEREA HORECA! Guvernarea după ureche ne-a adus aici: peste 4.000 de îmbolnăviri/zi; nesiguranța locului de muncă; o CRIZĂ fără precedent!

În programul anticriză al PRO România susținem deschiderea tuturor afacerilor, cu măsuri de protecție, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo. Soluția închiderii este o excepție, nu o regulă!

Singura salvare este să votăm corect de data aceasta! Votează PRO

Ioan Lazăr,

candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 27.10.2020 at 20:48

    Mai nea traseistule, nu cei care lucreaza in HORECA sunt baiul, ci multimea care se perinda pe acolo. Dar trebuia sa debitezi si tu ceva, sa nu zica ala cu conturi barosane in Turcia ca stai deageaba. De fapt deageaba v-ati mai infiintat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax