Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă PSD Alba: ”Să stingem împreună focul lui Roman!”

Publicat

psd

PSD Alba reacționează la acuzațiile deputatului PNL de Alba, Florin Roman, referitoare la obligarea primăriilor de a obține autorizația ISU pentru instituțiile de învățământ.

 ”Suntem siguri că românii de bună credință dezaprobă categoric atitudinea de circar a micului Roman, că mare nu poate fi, deputat PNLudovic de Alba.

Deși respingem total un astfel de limbaj de tarabă agreat și uzitat de ,,acest știe tot”, ne vedem puși în situația de a răspunde declarațiilor absolut fanteziste ale celui care cândva, în mod penibil se autointitula ,,omul marilor proiecte”, credem noi ,,personale”, în sensul de a-și mai rotunji puțin imensele venituri obținute pe seama statului român, ca membru în vreun CA, al vreunei societăți numai bună de stors.

  Ultima ieșire în decor a lui Roman are legătură cu acuzațiile pe care acesta le aduce guvernului vizavi de obligarea primăriilor de a obține autorizația ISU pentru instituțiile de învățământ.

Îi reamintim expertului Roman să citească mult mai atent Legea Educatiei, fiindcă stim că o iubește enorm, lege produsă de frații mai mari ai domniei sale, PDL-iști, și astfel va observa probabil, că toate imobilele ce deservesc procesul de învățământ aparțin administrației publice locale și deci, acestea au obligația să le întrețină din toate punctele de vedere, așa cum este cazul în orice țară normală.

  Nu ne supărăm pe domnia sa, știm cu toții care-i sunt competențele și așteptăm cu nerăbdare să interpretăm împreună cu dumneavoastră năstrușnicele lui vise și să-i stingem focul ce-l mistuie de atâta vreme.” au declarat reprezentanții PSD Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    miercuri, 10.04.2019 at 13:50

    PSDragnea a ajuns o gluma proasta.
    Condamnati penali pt furt din banul public ajung sa faca bugetul tarii iar ei tot incearca sa ne vorbeasca de omenie in timp ce face atacuri copilaroase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax