Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă: PSD Alba sesizează o prezență mai numeroasă la vot a persoanelor cu viză de flotant, la Vadu Moților

Publicat

La Vadu Moților, se încearcă schimbarea rezultatelor alegerilor cu aportul flotanților, precizează PSD Alba într-un comunicat de presă. 

La Vadu Moților, se încearcă schimbarea rezultatelor alegerilor cu aportul flotanților.

PSD consideră că oamenii care locuiesc permanent în localitate trebuie să fie cei care decid viitorul primar și aleg structura Consiliului Local, nicidecum cei care se stabilesc temporar într-o localitate, taman în perioada campaniei electorale.

Realizarea de flotanți este cunoscută ca fiind, conform relatărilor oamenilor, o practică a PNL în localitățile în care acest partid simte că nu poate câștiga. La Vadu Moților, până la ora 14.30, aproape 10% din numărul total al alegătorilor sunt flotanți.

Din cei 453 de alegători care au votat până în acel moment, 34 sunt flotanți. Acest lucru ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea procesului electoral și la influența pe care o pot avea acești flotanți asupra rezultatelor finale.

Pentru ca rezultatul final să fie unul corect și în conformitate cu preferințele cetățenilor, este necesar ca oamenii de bună credință, care își au domiciliul în comună, să iasă la vot!

PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax