Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă PSD: Cei mai buni specialiști din domeniul sănătății candidează din partea PSD la alegerile parlamentare (P)

Publicat

Mai mulți medici, cunoscuți pentru profesionalismul și dedicarea lor, s-au înscris în Partidul Social Democrat și candidează la alegerile parlamentare, pentru a aduce îmbunătățiri legislației din domeniul medical și pentru a ajuta România să treacă peste criza sanitară cauzată de pandemia de COVID-19.

Dintre aceștia îi amintim pe Alexandru Rafila, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, președintele Societății Române de Microbiologie, medic la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” București; Adrian Streinu-Cercel, medic și cercetător român, membru al Academiei de Științe Medicale, director al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” și profesor universitar în cadrul Universității Carol Davila; Leonard Azamfirei, medic specialist ATI, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale și rector al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Specialiști în domeniul medical pe listele noului PSD se regăsesc în mai multe zone din țară, inclusiv în județul Alba unde, pentru Senatul României, candidează cunoscutul medic primar stomatolog Adrian Bara, doctor în științe medicale.

”Planul de guvernare al noului PSD pentru sănătate, realizat de profesioniști din domeniu, este adaptat nevoilor reale ale comunităților și sprijină atât infrastructura sanitară din marile orașe, cât și mediul rural. Spre exemplu, comunitățile care nu au acoperit necesarul de servicii de medicină de familie, medicină dentară și servicii farmaceutice vor fi sprijinite și finanțate pentru a organiza cabinete de medicină de familie, cabinete de medicină dentară și farmacie comunitară. În programul nostru de guvernare avem prezentat un plan detaliat privind gestiunea pandemiei cu soluții clare precum testarea în masă, anchete epidemiologice realizate adecvat sau achiziționarea rapidă a medicamentației și echipamentelor medicale necesare pentru a face față actualului context”, a spus dr. Adrian Bara.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, Adrian Bara s-a născut în 1981, în Munții Apuseni, și este medic dentist specialist în chirurgie dento-alveolară și protetică dentară. Acesta a urmat de altfel mai multe cursuri de formare în străinătate, fiind cadru didactic la UMF ”Victor Babeș”.

Doctorul Bara iubește Alba. Deși avea opțiunea de a lucra oriunde în țară sau chiar și în străinătate, acesta a ales să se întoarcă acasă, la Bistra, unde a deschis primul cabinet stomatologic din Munții Apuseni, ținând astfel cont de o nevoie acută a moților. Dr. Adrian Bara a fost între primii chirurgi care a abordat procedura implanturilor dentare în Țara Moților. Mereu a crezut că accesul la sănătate este un drept. De altfel, mulți oameni din zonă cunosc faptul că acesta realizează deseori activități caritabile și acțiuni de informare și asistență medicală pentru copii din zonă. Dedicat profesiei, odată cu trecerea timpului, medicul stomatolog și-a extins serviciile medicale, la Alba Iulia, unde a dezvoltat una din cele mai performante clinici de medicină dentară din județul Alba. Alba Iulia este astăzi casa sa, și de aceea, a continuat și aici să se implice în acțiuni caritabile și sociale pentru cei care au avut mai puține șanse în viață.

Dr. Adrian Bara a intrat în politică atras fiind de schimbarea care s-a făcut la nivelul Partidului Social Democrat dar și pentru a contribui la identificarea soluțiilor care pot permite României să treacă cu bine peste această criză medicală și să găsească soluțiile pentru a se relansa din punct de vedere economic, social și etic. Profesorul Bara este convins că este nevoie de mai multă moralitate în politică și de oameni competenți.

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba – executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/ -CUI mandatar financiar județean 11200020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Elena

    vineri, 13.11.2020 at 13:54

    Rau destul d-lor doctori. Dv. ar trebui sa va vedeti de meserie. Reforma in sanatate se poate face si numai cu implicarea dv. si dat o mana de ajutor dinafara. Trebuia atunci sa faceti o scoala de politica si nu medicina. Inseamna ca v-ati gresit cariera. Un medic bun si dedicat nu-si lasa meseria sa mearga si sa traga sforile in parlament sau sa doarma.
    Mai nou nu pleaca medicii din Romania, dar intra in politica, numai ca sa castige PSD cat mai multe locuri in parlament. BRAVO!

  2. pilu

    vineri, 13.11.2020 at 16:37

    Era o zicala: cei tei arhangheli erau trei, Luca sau Matei. Ca la voi la nimenea.Ce are medicina cu politica ? Cine-i bun, e bun in domeniul lui, nu aiurea. Dar voi neavand marfa, amagiti acum medici. Jenibil.

  3. pilu

    vineri, 13.11.2020 at 17:26

    Rectific, patru, am gresit.

  4. nicolaie apolzan

    duminică, 15.11.2020 at 04:18

    Rafila Pandemia,Cercelu lui Firea,si acum tanarul care le urmeaza exemplu,ca de doctorie s-a saturat deja.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax