Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: PSD promovează dezvoltarea învățământului profesional și tehnic din România

Publicat

psd

PSD Alba a reacționat cu privire la situația învățământului profesional din România, în contextul unor declarații ale deputatului PNL de Alba, Florin Roman.

Comunicatul PSD:

”Se pare că deputatul PNLudovic de Alba, Roman Florin, continuă cu același tupeu caracteristic domniei sale seria dezinformărilor împroșcate în spațiul public în speranța că va mai reuși să păcălească vreun suflet nevinovat.

Recenta intervenție publică a acestui politruc ahtiat după butoane este o acuzație la adresa partidului de guvernământ că acesta ar fi refuzat creșterea burselor pentru elevii din învățământul profesional și tehnic. Afirmație total falsă și tendențios prezentată de ziaristul Roman, specializat peste noapte, așa cum doar el reușeste, și în domeniul învătământului profesional.

Suntem absolut siguri că opinia publică nu înghite gogoșile electorale servite de domnia sa și observă cu obiectivitate progresele obținute de guvern și pe linia învățământului profesional,prin încurajarea creșterii numărului de elevi care urmează aceste cursuri și chiar numărul de specializări adaptate la cerințele economice actuale.

Important este să amintim că si sistemul dual de învățământ profesional, a fost implementat tot de guvernarea PSD, prin care se încurajează agenții economici să cofinanțeze pregătirea profesională a tinerilor care urmează să le devină angajați.

Cuantumul bursei pentru elevii din învățământul profesional nu este un aspect indiferent pentru noi și aceasta va fi actualizată imediat după atingerea treptată a tuturor obiectivelor propuse, privind calitatea și performanța învățământului profesional.Toate acestea sunt obiective importante pentru noi și pe care suntem siguri că le vom realiza în totalitate, cu profesionalism și întelepciune.

Sperăm că domnul Roman n-a uitat de dublarea alocației pentru copii promisă și realizată de guvernul PSD, de majorarea salariului minim pe economie și nici de creșterile substanțiale de  venituri ale tuturor categoriilor sociale, fapt neglijat cu desăvârșire de sinistra guvernare pnlisto-pedelistă.

Din fericire pentru noi și din păcate pentru dumneavoastră, dle Roman, realizările guvernării PSD sunt extrem de vizibile și simțite, prin creșterea nivelului de trai, pentru marea majoritate a românilor, din care,vreți sau nu vreți, oricum faceți parte, chiar dacă răutatea nu vă permite să recunoașteți acest lucru.

În final, avem o singură rugăminte pentru domnia voastră,  domnule deputat liberalo-pedelist, dacă iubiți cu adevărat România renunțați la politică, lăsați-i pe români în pace și nu le mai otrăviți nobilele suflete cu iluzii deșarte.

BIROUL DE PRESĂ PSD ALBA”


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 13.04.2019 la 17:30

    Ce spuneti mai sus ati cam facut. Dar cu imprumuturi colosale de la altii. Nu prin efortul si gandirea retrograta de care dati dovada.
    Am vazut ca pe cladirea sediului central ati pus o pancarda pa care scrie ca o sa avem alimente la fel de bune ca in UE. Mare vrajeala ! Pana acum cine v-a oprit s-o faceti ? Cred ca Gargamel, ca nu a dat legile pe justitie !! In ce hal prostiti lumea .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Produsele tradiționale românești. Cum se poate obține atestatul pentru ele

Publicat

În România, toate produsele tradiţionale sunt înscrise în aşa-numitul Registru Naţional al Produselor Tradiţionale. În acest moment avem nu mai puţin de 700 de astfel de produse atestate, pe întreg cuprinsul ţării, de la mezeluri până la brânză, dulceţuri şi băuturi. Pentru a primi atestatul, producătorii trebuie să respecte câteva regului stricte. ”Un produs care […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

POSTURI la Serviciul de Ambulanță, Spitalul Județean Alba, primării, școli și alte instituții publice din județ. CONDIȚII

Publicat

munca birou

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE: Primăria orașului Zlatna – arhitect şef al oraşului Condiții: studii universitare de licenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

EVALUARE NAŢIONALĂ clasa a VIII-a: ASTĂZI, prima probă – ROMÂNĂ scris. Peste 2.500 de elevi din Alba, aşteptaţi la examen

Publicat

examen

Peste 2.500 de elevi din Alba sunt aşteptaţi astăzi la prima probă în cadrul examenului de Evaluare Naţională 2019. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin testarea la Limba şi literatura română. Elevii trebuie să se prezinte în săli până la ora 8.30, iar proba începe la ora 9.00. Accesul este permis în baza buletinului sau […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Spectacol de fulgere pe cerul orașului Alba Iulia. Imagini cu furtuna din a doua zi de Rusalii

Publicat

fulger

O furtună amenințătoare a ajuns deasupra orașului Alba Iulia, luni seara. Nori denși au acoperit cerul și au întunecat împrejurimile, înainte de vreme. Vă prezentăm imagini inedite cu fulgerele care descărcau lumină deasupra caselor din centru. Orașul s-a aflat sub avertizare Cod Portocaliu de furtună până la ora 21.30. Vezi și VIDEO ŞTIREA TA: Ploaie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate