Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Simone Albani – Rocchetti, PNL Alba: De ce candidez pentru Senatul României (P)

Publicat

Fără doar și poate cu toții traversăm unele dintre cel mai dificile și provocatoare vremuri – muncitori sau patroni, copii, tineri, adulți sau vârstnici, politicieni sau simpli oameni. Însă oricât de greu ni s-ar părea, avem datoria, față de noi și mai ales față de copiii noștri, să privim cu încredere spre viitor, să nu renunțăm atât de ușor la planurile pe care ni le-am făcut și să nu ne abandonăm speranțele.

Viața trebuie să meargă mai departe iar în 6 decembrie românii sunt așteptați să-și desemneze reprezentanții în Parlamentul României.

Mă simt onorat să candidez la funcția de senator din partea PNL Alba, o organizație de top, una dintre cele mai puternice organizații ale Partidului Național Liberal din România. Voi avea astfel șansa să arăt care sunt valorile după care mă ghidez în viață și să le pun în slujba românilor, în al căror spirit cred cu sinceritate.

După 13 ani în politică, în calitate de membru al aceluiași partid – PNL, consider că am maturitatea și experiența pentru a ocupa un loc în Senatul României.

Contextul internațional actual și apropierea Sărbătorilor de Iarnă mă fac să mă gândesc și mai mult la problemele românilor plecați la muncă peste hotare în încercarea de a-și construi un viitor mai bun și să-mi doresc să găsesc și să propun soluții pentru readucerea lor în țară, prin crearea unui mediu socio-economic mai sigur și mai stabil.

Eu însumi aflat de mulți ani departe de țara mea natală dar adoptat de Alba Iulia – a doua mea casă și de România (lucru pentru care sunt recunoscător), cunosc foarte bine sentimentul înstrăinării, și tocmai de aceea mă preocupă acest aspect asupra căruia intenționez să mă aplec în calitate de viitor senator PNL.

Totodată, candidez pentru a putea susține, de la cel mai înalt nivel, mediul de afaceri din România, ale cărui zbateri, provocări și dificultăți le cunosc din interior. Cu un parcurs de 25 de ani în antreprenoriat, ani care m-au format ca om, consider că este momentul să fructific experiența acumulată și să o transpun în inițiative legislative și legi care să vină, la modul cel mai concret, în sprijinul mediului de afaceri din România.

Voi fi preocupat în mod constant și de aspectele sociale și de cele care țin de familie pentru că am convingerea că României îi va fi bine atunci când fiecărui individ în parte îi va fi bine.

Cred cu tărie că în Senatul României este nevoie nu de simpli teoreticieni, ci de oameni cu o experiență de viață reală și aplicată, capabili să înțeleagă importanța unor legi bine făcute, orientate spre binele comun.

Simone Albani – Rocchetti

Candidat PNL Alba pentru Senatul României

Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Alba – cod unic mandatar financiar coordonator 11200025, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 27.11.2020 at 16:54

    Ma baiatule dupa ultima fraza se deduce ca habar nu ai cum functioneaza algoritmul PNL. Acolo e nevoie de ciurucuri, lucru confirmat de cele intamplate pana acum. Si sa vezi ce o sa urmeze daca Sica Pisica va mai fi premier. Un partid de oameni penibili, una zic si alta fac.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax