Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă al Alianței 2020 USR PLUS: Cine a răstignit justiția în Săptămâna Patimilor?

Publicat

”Credința este adesea folosită în discursurile politicienilor pentru a sensibiliza electoratul preponderent credincios. Coaliția de guvernare formată din PSD -ALDE folosește cel mai frecvent termeni precum: „credință ”„biserică” sau „ortodoxie” cu scopul de a manipula electoratul conservator din țară.

Proiectul de lege inițiat de Liviu Dragnea prin care vrea să ofere cadou 600.000 de hectare de pădure Bisericii, demonstrează cum PSD se folosește de biserică în scopuri electorale.

Însă, în miercurea din Săptămâna Patimilor, PSD a arătat că nu mai are nimic sfânt, că respectul pentru învățăturile creștine este călcat în picioare și că dreptatea a fost răstignită în cel mai barbar mod. Concret, majoritatea parlamentară formată din PSD, ALDE și UDMR a votat Codurile Penale pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie.

Una dintre cele mai importante modificări din Coduri este reducerea termenelor de prescripție, care echivalează cu o amnistie mascată. Mai mult, scapă de răspundere pentru ce a făcut și va putea să fure în continuare și să rămână cu toți banii!

Codurile Penale au fost adoptate cu 181 de voturi, iar deputatul PSD de Alba, Dîrzu Ioan, a fost unul dintre parlamentarii care au votat pentru adoptarea acestora, în timp ce colegul său, deputatul Daniel Breaz, a fost absent de la serviciu.

Parlamentarii USR ( Partidul Uniunea Salvați România) și cei de la PNL au fost singurii care au votat împotrivă. Oamenii nu vor uita că în Săptămâna Patimilor hoția a câștigat în Parlament.

De remarcat este și faptul cum parlamentarii absentează în mod repetat de la serviciu. Spre exemplu, la ședința Camerei Deputaților în timpul căreia s-au adoptat Codurile Penale, doar USR i-a avut prezenți pe toți cei 27 de deputați, demonstrând încă o dată că USR este singurul partid care își respectă alegătorii.” se arată într-un comunicat de presă emis de USR Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax