Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă USR Alba Iulia: Conducerea ISJ Alba, un exemplu de practici politicianiste în plină campanie electorală

Publicat

sediul ISJ Alba

”Recent, conducerea ISJ Alba, a comunicat presei ultimele modificări, efectuate din pix de către Cornel Sandu, șeful instituției, la nivelul corpului inspectorilor școlari și a directorilor unităților de învățământ de pe raza județului Alba.

Este arhicunoscută măiestria acestui inspector școlar general în numirea pe funcții de conducere în învățământ a membrilor de partid sau a simpatizanților acestuia, îngălbeniți peste noapte, din interesul ocupării unui post grăsuț la stat și astfel, să-și atingă scopul urmărit cu disperare, obținerea unui scor electoral cât mai puternic.

Paradoxal cum reușește acest adevărat meșter într-ale culiselor politicii de tarabă, să aplice ceea ce a învățat la școala de partid ca, prin intermediul sistemului bugetar, să racoleze viitori votanți, credincioși supuși partidului, oferindu-le funcții bine plătite în învățământ.

Ne întrebăm, nu retoric, și așteptăm un răspuns în acest sens de la cei în cauză, care sunt criteriile după care s-au făcut aceste înlocuiri și de ce s-au făcut în această perioadă extrem de delicată, în care principala preocupare a ISJ Alba ar fi trebuit să fie asigurarea condițiilor optime în vederea deschiderii noului an școlar în deplină siguranță în fața pandemiei de covid 19 și nu manevrele politicianiste de cea mai joasă speță”, transmit reprezentanții USR Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax