Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: USR Alba Iulia solicită retragerea regulamentului de taxare suplimentară a parcărilor

Publicat

Vizual -USR solicită retragerea regulamentului de plata a parcarilor

USR Alba Iulia solicită retragerea regulamentului de taxare suplimentară a parcărilor, proiect care se află pe ordinea de zi, în cadrul ședinței de Consiliu Local Alba Iulia, care va avea loc marți, 30 iulie, de la ora 13.00.

”Azi, 30 iulie 2019, în cadrul ședinței consiliului local Alba Iulia este prevăzut pe ordinea de zi cel mai injust regulament de taxare suplimentară a cetățenilor pentru parcările publice.

Regulamentul prevede taxarea suplimentară a cetățenilor orașului Alba Iulia strict pentru atragerea de fonduri suplimentare la bugetul local si nu rezolva problema parcărilor.

Primăria spune ca banii vor fi destinați construcției de noi parcări dar nu vine cu exemple clare de parcări către care vor fi alocați banii, iar pe lângă acest aspect banii vor intra direct in bugetul local unde vor putea fi folosiți în orice scop se dorește.

USR ALBA solicită Consiliului Local să respingă acest proiect injust pentru Alba Iulia”, au transmis reprezentanții USR Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax