Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă USR – Dan Barna: Cetățenii din Alba vor să fie fericiți acasă! (P)

Publicat

”În Apuseni trăiesc bătrâni lăsați singuri de copiii care au plecat să muncească în străinătate. În Apuseni pădurile sunt furate!

Peste tot în județ, copiii nu beneficiază de un învățământ adecvat nevoilor de astăzi, iar cei bolnavi nu beneficiază de condiții și tratamente corespunzătoare.

Tu respecți legea, plătești taxele, dar primești înapoi spitale murdare, drumuri proaste și o școală învechită. Este un stat care, în loc să-ți facă viața mai ușoară, ți-o face mai grea. Acest stat trebuie reclădit din temelii.

Mai întâi trebuie să-l curățăm de hoție și de nepăsare. Să scriem negru pe alb în Constituție: fără penali în funcții publice. Apoi trebuie să investim mult, cât putem de mult, în educație, să rescriem regulile în sănătate, să terminăm autostrăzile și să eliberăm economia de birocrație. Să punem capăt tăierilor ilegale de păduri și să reprezentăm cu demnitate toată națiunea română: și pe cea din țară, și pe cea din Diaspora.

Trebuie să facem acum toate acele lucruri pe care nu le-a făcut nimeni în acești 30 de ani. Pentru că românii pleacă să fie fericiți în altă parte. Ei nu-și doresc o altă țară. Își doresc un alt fel de stat. Putem să-l clădim aici? Categoric, da. Dar pentru asta, România trebuie să fie condusă de cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor din țară.

Acesta este motivul pentru care candidez. Acesta a fost și motivul pentru care am intrat în politică. Motivul pentru care, vreme de trei ani, m-am bătut neîncetat cu partidele vechi. Am lucrat o viață în privat și înțeleg ce înseamnă să fii responsabil de oameni, de bugete și de rezultatele muncii tale”, au transmis reprezentanții USR Alba, într-un comunicat de presă.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 22.10.2019 at 12:17

    Mai da multe mai sti tu de Alba Iulia ! Cred ca nici cei de la Judet nu au identificat atatea rele ca tine.Problema e ca ti se apropie sfarsitul pe scena politica. Fiecare pasare pe limba ei piere.
    Te-au manipulat fara sa-ti dai seama sau poate te-au pacalit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax