Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă USR: ”Dan Barna crede în Alba! România crede în Dan Barna!”

Publicat

Dan Barna candidează din partea alianței USR PLUS pentru o Românie în care românii din Diaspora să vrea să se întoarcă și din care tinerii să nu mai dorească să plece, o Românie liberă și prosperă, o Românie în care statul să-și apere cetățenii, nu liderii politici corupți, transmit reprezentanții Uniunii, într-un comunicat de presă.

”Dan Barna este un prieten al județului Alba. Doar în ultimul an a participat de trei ori la diferite activități în Alba. Fie că vorbim de memorabila sesiune de strâns semnături pentru inițiativa cetățenească, Fără penali în funcții publice” sau de participarea  la  evenimentul  dedicat Centenarului Marii Uniri, Dan Barna s-a remarcat prin modestie, onoare și echilibru.

Dan Barna este omul nou din politica românească, iar prezența lui în mediul politic este văzută ca o amenințare reală pentru toate partidele politice. Pentru o Românie dreaptă trebuie schimbată toată clasa politică de vechile obiceiuri. Așa se explică  de ce declarația lui Dan Barna prin care spunea că președintele  Klaus Iohannis reprezintă vechea clasă politică a fost aspru criticată de către opozanții politici. Iată că, la protestul diasporei din 10 august, Klaus Iohannis și-a început campania de strângere de semnături pentru candidatura sa la prezidențiale în mijlocul protestatarilor deturnând  acest protest civic  în scopuri electorale, exact așa cum ne-a învățat vechea clasă politică. 

USR nu folosește protestele civice în scopuri electorale. USR invită oamenii să se implice în politică.

USR Alba invită toți susținătorii lui Dan Barna să semneze pentru candidatura sa pentru alegerile prezidențiale.

Dan Barna va face public programul detaliat în perioada următoare dar obiectivul programului este o Românie din care tinerii să nu mai plece. Iar pentru asta avem nevoie de spitale curate, școli mai bune, de autostrăzi, de instituții ale statului care își fac treaba, de mai mult respect față de lege. Dar în primul și în primul rând avem nevoie să ducem în funcțiile de conducere din România oameni competenți, integri, care nu au mai făcut politică până acum”, se arată în comunicatul de presă USR Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 12.08.2019 at 17:03

    Daca pana si Basescu ii face reclama, iti dai seama ca se aseamana !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax