Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă WPC BENCOMP: Căutăm firme din toată țara pentru colaborare montaj profile. Asigurăm training gratuit

Publicat

Nu rata workshop-urile GRATUITE de montaj profile WPC produse de BENCOMP, profile ideale pentru amenajari exterioare.  

Data workshop: 18 februarie 2023

Locație: la sediul fabricii noastre, în Buzău – Aleea Industriilor, nr. 5

Căutăm firme din toată țara interesate de colaborare pentru montaj profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzău – pentru montare garduri, terase, balustrade, pergole, foișoare, mobilier urban, lambriuri exterioare, etc.

Asigurăm training gratuit în fabrica din Buzău.

Clienții BENCOMP vor fi direcționați pentru montaj către firmele care au absolvit training-ul în fabrica noastră din Buzău.

Vă rugăm să ne transmiteți o prezentare scurtă a societății dvs. care să conțină domeniul de activitate și experiența anterioară relevantă pentru scopul nostru și orice alte informații utile la adresa de e-mail: vanzari@wpcromania.ro

Dacă sunteți interesați și vreți să aflați mai multe despre utilizările lemnului compozit (WPC) intrați pe site-ul nostru www.wpcromania.ro și descoperiti cât de multe se pot face cu acest profil durabil, ecologic și versatil.

Îți garantăm ca BENCOMP SRL utilizează materiile prime cele mai bune care să asigure o calitate ridicată a profilelor produse. Încrederea în calitatea ridicată se reflectă în perioada de garanție de 5 ani (față de 2 ani garanția legală), iar durata de utilizare este între 10 și 25 de ani.

Pentru mai multe imagini cu lucrări ale clienților noștri găsești pe pagina noastră de Facebook. Dacă îți place ce găsești acolo, dă-ne Like și Share!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax