Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat: Delegația PNL Alba a votat, ÎN UNANIMITATE, validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale

Publicat

Delegația liberalilor din Alba a votat, ÎN UNANIMITATE, validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale din acest an. 

50 de membri ai Organizației Județene Alba a Partidului Național Liberal au fost prezenți, duminică, în capitală, la Palatul Parlamentului, la Consiliul Național al PNL.

În cadrul întâlnirii, a fost validată candidatura lui Nicolae Ciucă pentru alegerile la cea mai înaltă funcție în statul român.

Nicolae Ciucă a ajuns la Consiliul Național direct din zonele lovite de inundațiile devastatoare. Cei circa 1400 de delegați din țară au ținut și un moment de reculegere pentru victimele acestui dezastru natural.

„Reperele politice pe scena politică au rămas mereu două: urmașii partidului comunist si noi, liberalii. PNL, prin tradiția lui a fost singurul partid care a înțeles că drumul spre prosperitate este libertatea. Suntem singurul partid nemăcinat de populism sau de fățărnicie.

Forțele de dreapta trebuie să stea în aceste alegeri alături de PNL. PNL poate să câștige președinția României. România are nevoie de un președinte cu valori liberale în acest context extrem de complicat. Un președinte care pune accent pe dezvoltare. Avem nevoie de un om îm slujba țării.”, a punctat Nicolae Ciucă în conținutul discursului său.

Prin votul dat în unanimitate, delegația din Alba și-a reafirmat sprijinul total pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la Președinția României. În prezent, la nivelul județului, filialele locale și simpatizanții partidului sunt mobilizați la maxim în vederea alegerilor parlamentare și prezidențiale.

Biroul de presă al PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate