Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat demarare proiect: ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Mirăslău”

Publicat

steag UE

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

Comuna MIRĂSLĂU, în calitate de beneficiar, anunță semnarea contractului de finanțare nr. 1016DOT/2023 pentru proiectul cu titlul ,, DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE MIRĂSLĂU, JUDEȚUL ALBA,, cod F-PNRR-DOTĂRI-2023-5814, finanțat prin  Planul Național de Redresare și Reziliență,  Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta 15, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unități de învățământ și Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime și creșterea calității actului educațional prin dotarea cu materiale didactice, mobilier, echipamente digitale a Școlii Gimnaziele Mirăslău și a Grădiniței cu program normal.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

–         Dotarea a 5 săli de clasă  și 2 săli de grupă cu mobilier și materiale didactice,

–         Dotarea a 5 săli de clasă și 2 săli de grupă cu echipamente TIC.

Valoarea totală a Contractului de finanțare nr 1016DOT ⁄ 2023 este de 340.087,83 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 285.788,09 lei, iar valoarea TVA  eligibil aferentă este de 54.299,74 lei.

Durata proiectului este de 17 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul august 2023- decembrie 2024.

Informații suplimentare despre proiect se pot obține de la Primăria Comunei Mirăslău, nr.283, județul Alba, tel/fax. 0358/405066, e-mail:primaria.miraslau@yahoo.com.

Documentul în format .PDF poate fi studiat AICI.

comunicat comuna miraslau - demarare proiect

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax