Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat deputat Radu Tuhuț: Primăriile din Alba vor avea la dispoziție bani europeni pentru realizarea de trasee cicloturistice

Publicat

România va avea la dispoziție aproape 250 de milioane de euro, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru implementarea a 3.000 de kilometri de trasee cicloturistice pentru accesibilizarea zonelor turistice.

Principalii beneficiari ai acestei investiții sunt unitățile administrativ-teritoriale. Acest apel de proiecte este de interes pentru județul Alba întrucât avem foarte multe zonele turistice de interes național.

Banii pot fi accesați pentru amenajarea traseelor în diferite zone, inclusiv forestiere sau protejate, pe drumurile publice cu trafic redus, în lungul digurilor de protecție ale cursurilor de apă sau în zona căilor ferate dezafectate. Scopul este acela de a valorifica, în mod durabil, elemente de patrimoniu, peisajul natural și cultural.

Ghidul poate fi consultat AICI. Proiectul de act normativ este în transparență decizională pe site-ul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice.

Începând cu data de 29 noiembrie 2022, Ministerul Dezvoltării va pune la dispoziția potențialilor beneficiari aplicația electronică www.mdlpa.ro/investitii/PNRR, iar depunerea proiectelor se va putea face începând cu data de 5 decembrie 2022.

Deputat de Alba,

Radu Marcel Tuhuț

Comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 23.11.2022 at 12:20

    Aşa mă, daţi banii pe poteci şi trecători, iar alţii n-au apă şi canalizare. Ce partid prevăzător este PSD-ul ăsta, care nu ştie numai să înştiinţeze, nu să facă ceva. Acolo-i trai pe vătrai, că nimeni nu poate verifica calitatea lucrărilor.

  2. gelu stoian

    miercuri, 23.11.2022 at 13:35

    CICLO-TUHUT-iada Deputatului PSD raducu : NU-i MERITUL, NICI al TAU, TUHUT-ule , NICI al PSD-ului Aceasta Acordare De BANI Europeni, ci a Cosisiei Europene , ” DESTEPTULE ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax