Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat deputat Radu Tuhuț: Programul de acordare a unui suport alimentar pentru elevi și preșcolari continuă

Publicat

Deputatul PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț, anunță că programul de acordare a unui suport alimentar pentru elevi și preșcolari continuă. 

”Marți am votat, în Camera Deputaților, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 105/2022 privind aprobarea continuării Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 300 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea continuării Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi. De acest program beneficiază copiii din 13 unități de învățământ din județul Alba.

Suportul alimentar acordat gratuit constă într-un pachet alimentar sau o masă caldă pe zi. Este un program benefic și util pentru copiii noștri. Totul pentru copiii județului Alba”.

Deputat Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 01.03.2023 at 12:31

    Cum adică aţi votat, adică voi PSD-ul, ceilalţi ce-or fi făcut în acest timp ?

  2. gelu stoian

    miercuri, 01.03.2023 at 19:35

    FARA ” suportul alimentar gratuit „= POMANA fara Lumanare , acordat de catre PSD , elevilor si prescolarilor din aceste 13 ( Numar cu GHINION ! ), acestia ar MURI de Foame , TUHUT-elule ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax