Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat deputatul de Alba, Alin Ignat: Salarizarea în educație să pornească de la salariul mediu pe economie

Publicat

Salarizarea în educație să pornească de la salariul mediu pe economie – este angajamentul meu ferm ca deputat liberal de Alba și membru al Comisiei de muncă din Camera Deputaților. 

Chiar dacă am doar 36 de ani și sunt la primul mandat de deputat, chiar dacă nu fac politică la nivel național de 30 de ani, ca om politic, ca fiu de dascăl, le cer scuze tuturor oamenilor din sistemul de educație, de la dascăli la personalul auxiliar, pentru tot ce nu a făcut clasa politică pentru ei până azi.

Mă adresez în primul rând dascălilor mei buni și dedicați.

Toate solicitările acestor oameni sunt legitime. Cei care muncesc în educație au fost uitați, lăsați pe mai târziu, de fiecare dată când a fost vorba de salarizare decentă, de venituri raportate la importanța misiunii, la rezultatele pe care societatea le cere, le așteaptă de la ei.

Noua lege a salarizării trebuie să înceapă obligatoriu cu educația, iar salarizarea în educație trebuie să înceapă obligatoriu de la salariul mediu pe economie. Acest obiectiv al celor care protestează astăzi, devine angajament ferm pentru mine, ca deputat liberal de Alba, membru în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților. Da, asta presupune automat și o discuție despre performanță, dar e momentul să le abordăm deschis laolaltă pentru a da viitorului garanția unei societăți sănătoase, cu oameni profesioniști și mai ales cu oameni liberi.

Suntem datori, dragi colegi din politică. Față de oamenii care construiesc, cu suflet, pricepere și carte, viitorul copiilor noștri și România lor de mâine.

Avem treabă de făcut.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 31.05.2023 at 11:19

    Omule, astea sunt gulgute de politician, care nu servesc la nimic. Neputinţa intelectuală la voi este ca la ea acasă. Mi-ar fi plăcut să-ţi închei comunicatul cu: mi-e ruşine că la fiecare sfârşit de lună semnez pentru 7000 de lei, pentru care nu dau socoteală nimănui. Două salarii de profesor pentru simplul fapt că nu fac nimic.

  2. ION

    vineri, 02.06.2023 at 09:32

    Ce g……. imi e cand specimene de genul.
    Mai aveti putin si va duceti … putin si vin alegerile.
    Nu ai cum frate sa te reprezinte astfel de oameni care vorbesc doar sa nu taca.

  3. Nicu

    sâmbătă, 03.06.2023 at 17:44

    Fiind în Comisia de Muncă,ce măsuri ați luat pt.cadrele didactice?Vorbiți despre performantă!Citind CV dv.am observat o performanță,liceul terminat în 2006 iar licența în 2014,asta da performanță!Felicitări!Am o propunere,dacă o susțineți și o promovați în Parlament aș,fii super bucuros!Să-și expună viitorii parlamentari,miniștri, primari,prefecți etc. foile matricole de la liceu și facultăți pt.a se vedea ce specimene conduc această țară,să vedem cat de apropiați și performanți au fost în scoală!

  4. Laurentiu

    duminică, 04.06.2023 at 14:31

    Ce pretenții poți avea de la un neam de traistă. Sper să numai fie aleși astfel de indivizii, care au ajuns pe pile nu prin muncă corectă unde sunt în prezent.

  5. Pamfil

    marți, 06.06.2023 at 14:52

    nu mai bine eliminati pensiile speciale si dati afara loazele din sistemul bugetar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate