Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Deputatul PNL de Alba Sorin Bumb, ales vicepreședinte al Comisiei pentru Industrie și Servicii a Camerei Deputaților 

Publicat

Deputatul PNL de Alba Sorin Bumb a fost ales, marți, 12 noiembrie, în funcția de Vicepreședinte al Comisiei Permanente pentru Industrie și Servicii a Camerei Deputaților.

”Este comisia în care am activat de la începutul mandatului meu și în care am susținut, alături de colegii mei din PNL și de domnul ministru Virgil Popescu, cel care a deținut anterior această funcție, importante proiecte de lege privind piața energiei sau dezvoltarea industriei și economiei. Una dintre aceste modificări legislative va da posibilitatea primăriilor să înființeze direct rețele de distribuție a gazelor naturale, fără a mai avea nevoie de aprobarea Ministerul Energiei și a Guvernului. Voi continua acest demers astfel încât primăriile să poată beneficia și de surse de finanțare, prin programele de dezvoltare viitoare, pentru realizarea acestor rețele de gaze. Este un demers care va duce la îmbunătățirea standardului de viață a numeroase comunități locale și care va da posibilitatea apariției unor investitori în zonele rurale și în orașele mici, în care accesul la energie este încă problematic.

Este o responsabilitate care mă onorează și le mulțumesc colegilor mei din PNL, domnului președinte Ludovic Orban și domnului Ministru Virgil Popescu pentru încrederea acordată, dar și alegătorilor din județul Alba, care prin votul lor, fac posibilă reprezentarea directă a județului Alba în cele mai importante foruri decizionale ale României”, a transmis Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax