Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat deputatul PSD, Radu Tuhuț: Florin Cîțu a devenit un premier fără autoritate, integritate, moralitate și credibilitate

Publicat

Florin Cîțu nu mai are integritatea, moralitatea, autoritatea și credibilitatea necesare pentru a conduce o instituție atât de importantă, precum Guvernul României, deoarece în fața românilor, partenerilor săi din coaliție și decidenților externi nu poate fi văzut altfel decât ”un om fără cuvânt”.

Florin Cîțu a ascuns două episoade negre din viața sa în timp ce arunca cu pietre în toți cei care au avut, la fel ca el, probleme cu legea penală. Dincolo de a conduce beat, a fi arestat și a ”țepui” o bancă din SUA, se află un munte de ipocrizie, o lipsă crasă de moralitate, decență și bun-simț, a unui om care s-a fotografiat imaculat, în timp ce punea la ”zidul infamiei” pe toți cei care au comis greșeli.

Cine să mai aibă încredere în Florin Cîțu după aceste evenimente? Dar, mai ales, cine să mai aibă încredere în Guvernul României cu Florin Cîțu în fruntea sa? De aceea, în mod legitim, foarte mulți români îi așteaptă demisia, îl așteaptă pe președintele Klaus Iohannis să invite partidele politice la consultări și să vadă alți oameni în Guvern. Șeful statului vorbea despre criterii de integritate și lipsa problemelor penale în desemnarea premierului: De ce în cazul lui Florin Cîțu avem de-a face, din nou, cu un dublu standard?

Florin Cîțu nu renunță de bună voie la funcție, invocând continuarea reformelor. Care reforme? Când el nu știe care este prețul unei franzele sau a uleiului! Cum poți să faci reforme când nu cunoști realitatea economică și socială, cât plătesc oamenii pentru alimentele de bază?! Când sistezi investițiile locale, cele mai importante pentru dezvoltarea localităților și când te împrumuți, într-un singur an, cu peste 44 de miliarde de euro? Domnule premier, umblând ”hai-hui” prin sedii de partid pentru a aduna voturi la președinția PNL riști să nu mai observi problemele reale cu care se confruntă românii și primăriile: scumpirile la gaz, curent, gunoi și combustibil, creșterile prețurilor de consum și ale materialelor de construcții. Sau așteptați să câștigați alegerile din PNL și abia apoi începeți să guvernați? Cine vă mai crede?

Urmăream, în urmă cu câțiva ani, cu câtă ură atacau PNL și USR – Partidul Social Democrat în timp ce se afla la guvernare. Pentru ca astăzi, când au pâinea și cuțitul, să nu știe valoarea produsului și utilitatea instrumentului. Și, surpriză, de vină e tot PSD! Nu ați făcut nimic pentru români, ba din contră ați tăiat voucherele de vacanță, gratuitățile la transportul cu trenul și alte facilități. Nu ați crescut alocațiile și pensiile conform legii și nu ați sprijinit deloc administrațiile locale – pentru dezvoltare, mediul privat – pentru salvare!

Coborâți, domnule premier, în lumea reală! Gustați o felie din pâinea pe care ați oferit-o românilor și apoi scrieți-vă demisia!

Deputat PSD de Alba,

Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Dele Ali

    marți, 17.08.2021 at 14:42

    Auzi ma fratica…..da Dragnea al vostru cu toata curtea voastra constitutionala cata moralitate au avut maaa …in 3 ani ati facut praf tzara si acum va dati mari ! Voua chiar nu va e rusine cum ati distrus o tzara in peste 20de ani de guvernare plina de minciuni si vanzare/distrugere de tzara? voi astia de la PSD sunteti chiar amnezici?

  2. Sçărtz !

    marți, 17.08.2021 at 17:51

    Si acum vreti sa o distrugeti si voi cu betivi si datornici ?

  3. Dele Ali

    miercuri, 18.08.2021 at 16:25

    @Sçărtz !
    De VODCAROIU ai avut cunostinta?….ala bea numai apa am auzit 🙂 SCAAARTZ :)Hai ma fiti rezonabili macar o data…De distrusa tara e distrusa de voi de la Ilici incoace.Acolo s-a pierdut totul prin minciuna. Ce mai…incompetenti pe toate planurile si coruptie la fel!

  4. SIJ

    sâmbătă, 21.08.2021 at 18:20

    Cumetre Ali ….tu esti ma Dumitrele ?

  5. Sorin

    duminică, 22.08.2021 at 12:23

    Pleacă ai voștri, vin ai noștrii…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax