Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Deputatul Radu Tuhuț, întâlnire cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, pentru oamenii din Apuseni

Publicat

M-am întâlnit cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, pentru simplificarea procedurilor de acordare a reducerii de 50% la facturile de energie și gaze naturale (unde e cazul) pentru cetățenii din mai multe localități din Munții Apuseni.

Alături de parlamentarii PSD, am creat cadrul legal de prelungire a acordării acestei facilități pentru oamenii din unele localități defavorizate din Munții Apuseni și Delta Dunării, iar acum muncim pentru simplificarea procedurilor.

Întâlnirea cu ministrul Budăi, la care au participat și primarii PSD din Gârbova (Muntean Ioan) și Râmeț (Vasile Raica), a fost organizată cu scopul găsirii soluțiilor necesare astfel încât oamenii să nu mai fie puși pe drumuri pentru obținerea reducerii de 50% la facturile de utilități.

Această facilitate trebuie obținută cât mai simplu și toți trebuie să se bucure de ea.

Din județul Alba, conform legislației, consumatorii din orașele Abrud, Câmpeni, Zlatna sau Baia de Arieş și comunele Albac, Almaşu Mare, Arieşeni, Avram Iancu, Bistra, Bucium, Ciuruleasa, Gîrda de Sus, Horea, Întregalde, Lupşa, Mogoş, Ocoliş, Poiana Vadului, Ponor, Posaga, Rîmeţ, Roşia Montană, Sălciua, Scărişoara, Sohodol, Vadul Moţilor și Vidra beneficiază de o reducere cu 50% a preţului final al energiei electrice/gazelor naturale (unde este cazul) aferent contractului de furnizare încheiat.

Valoarea rezultată prin aplicarea reducerii se suportă de la bugetul de stat, prin Ministerul Muncii şi Solidarității Sociale, însă pentru a beneficia de ea, consumatorii din localitățile menționate trebuie să se adreseze primăriei unității administrativ-teritoriale unde își au domiciliul.

Demersurile pe care le-am întreprins au în vedere simplificarea procedurilor, acordarea reducerii cu eliminarea birocrației, fără drumuri inutile.

Deputat PSD Alba,

Radu-Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax