Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat deputatul Radu Tuhuț: PSD Alba lansează o petiție pentru îmbunătățirea serviciului județean de transport

Publicat

PSD Alba lansează o petiție pentru îmbunătățirea serviciului județean de transport persoane. Prin intermediul acesteia solicităm asigurarea accesului la transportul public de persoane prin curse regulate pentru toți cetățenii județului. Este necesară suplimentarea numărului de curse și autobuze, pe anumite rute, dar și a numărului de trasee, care să lege orașe și municipii de mai multe comune, în funcție de interesul general al oamenilor. 

Una dintre nemulțumirile noastre e generată de faptul că, recent, printr-o hotărâre a Consiliului Județean Alba, 9 trasee au fost eliminate din noul program județean de transport care era, oricum, deficitar. Acestea sunt:

  • Câmpeni – Roșia Montană;
  • Abrud – Bucium – Poieni (Bucium);
  • Alba Iulia – Blaj – Cetatea de Baltă;
  • Blaj – Jidvei – Veseuș;
  • Sebeş – Şugag-Tău;
  • Sebeş – Şpring – Roşia de Secaş;
  • Blaj – Roşia de Secaş;
  • Câmpeni – Bistra;
  • Ocna Mureş – Inoc – Ciugudu de Sus.

Voi strânge semnături împreună cu colegii social-democrați din fiecare localitate a județului unde există un transport public de persoane deficitar. La finalul campaniei, petiția și tabelul cu semnături vor fi înmânate conducerii Consiliului Județean Alba pentru soluționarea acestei probleme.

Partidul Social Democrat nu poate trece cu vederea faptul că transportul este o necesitate de bază a oamenilor. Nu toți locuitorii din Alba au mașini personale sau de serviciu și nu își permit să plătească de mai multe ori transportul cu taxi. Mulți locuitori din comunele din Alba sunt ”rupți” de municipiul reședință de județ ori de alte orașe în care trebuie să ajungă.

Pe de o parte, există locuitori în mediul rural care nu pot ajunge în mediul urban unde își au serviciul, unde muncesc în fiecare zi, unde câștigă o pâine. Pe de altă parte, există locuitori în satele din Alba care nu pot ajunge în orașe pentru a-și rezolva problemele legate de sănătate, educație, agricultură, animale, subvenții. Nu pot ajunge la APIA, la Judecătorie, la Spital, la Oficiul de Cadastru etc.

Conducerea PNL a Consiliului Județean Alba e responsabilă de gestionarea transportului județean de persoane. PSD luptă pentru respectarea drepturilor și intereselor cetățenilor din județul Alba.

Deputat PSD Alba,

Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 20.02.2023 at 11:48

    Mă voi sunteţi sănătoţi ? Aţi făcut vreun studiu în prealabil să vedeţi care sunt aşteptările oamenilor ? Dacă da, prezentaţi-l, să vadă lumea că gândiţi, nu să scoateşi gulgute pe gură fără nici o justificare. Dar în PSD totul este după ureche, ca folclorul românesc.Consider de o jenantă penibilitate ceea ce aţi comunicat astăzi, dar în lipsă de altceva e bună şi asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax