Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat eurodeputatul Victor Negrescu: Partidul Social Democrat dorește să vină cu un proiect ambițios pentru județul Alba

Publicat

Eurodeputatul Victor Negrescu anunță într-un comunicat de presă că: ”Partidul Social Democrat dorește să vină cu un proiect ambițios pentru județul Alba”.

”În urmă cu câteva săptămâni anunțam faptul că împreună cu colegii din organizația PSD Alba gândim un plan de guvernare locală care să cuprindă o listă de proiecte de dezvoltare locală pentru toate zonele din județ.

Zilele acestea, împreună cu deputatul Radu Tuhuț și senatorul Călin Matieș, am discutat aceste subiecte cu Prim-Ministru Marcel Ciolacu. Județul Alba are un potențial enorm de dezvoltare care nu trebuie ratat.

Împreună cu conducerea națională a PSD, deputatul Radu Tuhuț și cu primarii social-democrați din județ, considerăm că senatorul Călin Matieș trebuie să înceapă să prezinte aceste proiecte de dezvoltare locală în tot județul Alba, arătând care sunt măsurile pe care le susține Partidul Social Democrat și ce ne propunem pentru viitor.

Lansăm astfel un amplu proces de consultare județeană pentru a prelua ideile și propunerile cetățenilor din tot județul”, a declarat Victor Negrescu, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 27.09.2023 at 20:27

    Deci cum s-ar zice nu aveţi nimic, dar vreţi. Mă, voi nu vedeţi că nu aveţi cu cine ? Aşa vă place vouă să vă facţi de cacao şi mai mult decât atât. Spor la dorit !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax