Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: Circa 37 de milioane de lei pentru dezvoltarea județului Alba

Publicat

Guvernul liberal a alocat 1 miliard de lei autorităților locale care au nevoie urgentă de bani pentru a depăși această perioadă și pentru a face investiții.

În total, 2.756 de administrații locale din România au primit sprijin. Nu s-a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Banii au mers către toate cele 41 de județe ale țării.

Guvernul a alocat peste 1 miliard de lei, din Fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru: serviciile de asistență socială și de protecție a copiilor, finalizarea investițiilor publice finanțate de stat sau din fonduri UE, precum și cheltuieli urgente ale autorităților publice locale. Este clar că în pragul iernii anumite autorități au nevoie de sprijinul guvernului și au fost făcute alocările necesare.

Vedem că frăția PSD-USR continuă și după ce au dat jos Guvernul. Chiar si la nivel local. Ne întrebăm dacă vor veni și cu o propunere comună de prim-ministru.

E ciudat să vedem că domnul Barna vrea ca primarii USR să primească bani. În urmă cu câteva săptămâni, acesta considera că toți primarii din România sunt niște hoți și se punea de-a curmezișul programului Anghel Saligny, cel mai amplu program de dezvoltare pentru comunitățile locale, care se va desfășura în următorii şapte ani și va avea un buget de aproximativ 50 de miliarde de lei. Cu fondurile oferite de Guvern vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi asfaltate drumuri, adică proiecte esențiale pentru localități. Ii reamintesc domnului primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, ca la adoptarea bugetului de stat, același guvern liberal a alocat cea mai mare suma din județul Alba, pentru capitala de județ, la investiția de la Palatul Principiilor. Acum, cea mai importantă alocare este pentru finalizarea complexului balnear de la Ocna Mures, unde sute de persoane varstnice sau cu diferite afecțiuni vor putea sa beneficieze de tratamentul apelor sărate.

Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputatilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Al doilea din Alba

    joi, 07.10.2021 at 22:34

    Bă Florine! Asa le imbârligi și le sucesti.. Și tu știi ca voi Echipa Câștigătoare ați dat bani prin PNDL doar la cine trebuie.. Ca sa iasă Câțu! Toată țara vede că treaba e de sus de la premierul de la Grivco! 6-7 case.. Se termina mandatul.. Ala Stelian Ion a deranjat ca vroia sa numească procurori, se chinuia sa desființeze SIJ.. Dacă se întâmplă ceva rău după mandatul lui President? Eu asta am înțeles zilele astea.. Totul este pe justiție și bani.. Cat despre tine Florine.. Mai bine rămâneai pe aici pe la Custozza..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax