Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL: Cea mai mare donație pentru Spitalul Județean Alba – 1,5 milioane de lei de la Romgaz

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul Florin Roman a anunțat joi, într-un comunicat, că a primit o confirmare oficială din partea ministrului Economiei, care i-a convins pe cei de la Romgaz să ajute Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cu o donație în valoare de 1,5 milioane de lei. 

„Urmare a apelului public făcut de managerul Spitalului Județean de urgență Alba, economist Diana Mârza, în calitate de parlamentar, am solicitat sprijin financiar pentru achiziția de materiale sanitare. Am primit și confirmarea oficială din partea ministrului Economiei, dl Virgil Popescu, care i-a convins pe cei de la Romgaz, să ajute spitalul judetean Alba cu o donație în valoare de 1,5 milioane de lei (echivalentul a peste 300.000 de euro).

Este cea mai importantă și consistentă donație, venită din partea unei companii de stat, motiv pentru care îi mulțumesc și directorului general al Romgaz, dl Adrian Volintiru. La solicitarea președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, materialele cumpărate din această donație vor merge nu doar spre spitalul județean Alba, ci și pentru celelalte spitale COVID, Blaj, Aiud și Abrud.

Donația făcută de Romgaz acoperă strict achiziții făcute pe combaterea COVID.

În paralel, tot la solicitarea managerului spitalului județean, am solicitat sprijinul ministrului Sănătății, dr. Nelu Tătaru pentru suma de 1.080.000 lei în vederea achiziționării a 10 ventilatoare, necesare în spitalele COVID din Alba. Închei prin a mulțumi populației din Alba pentru modul ireproșabil în care s-a manifestat în aceasta perioada dură de restricții, iar efectele sunt vizibile, în sensul numărului scăzut de noi cazuri confirmate”, a transmis liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    joi, 23.04.2020 at 23:20

    Daca tot problemele se rezolva cu donatii de ce sa mai platim.CAS?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax