Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: 50 de kilometri de covor asfaltic licitat pentru DN 75

Publicat

17.868.799 lei, fără TVA este suma totala alocată de Regionala Cluj a CNAIR, pentru frezarea și turnarea covorului asfaltic pe DN 75, potrivit deputatului PNL de Alba, Florin Roman.

„Joi a fost încărcat pe SEAP anunțul privind licitația lucrărilor. Sunt licitate trei loturi pentru ca lucrările să fie finalizate până la sfârșitul verii. Calvarul șoferilor care circula pe acest tronson va înceta.

Întârzierea lucrărilor se datorează adoptării bugetului de stat doar în luna martie. Noul covor asfaltic va tranzita localitățile Ocoliș, Poșaga, Sălciua, Baia de Arieș, Lupșa și Bistra.

Am susținut împreuna cu primarii liberali aceasta finanțare și ne-am ținut de cuvânt. De altfel, sub guvernarea liberală, în ultimii doi ani, vorbim în total de peste 120 de km de drum național, pe DN 74 și DN 75, adică ce nu s-a făcut în 30 de ani.

Iar celor care au politizat aceste eforturi, dar nu au mișcat un deget cât timp au guvernat le spun un singur lucru: fapte, nu povești, domnilor pesediști!”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax