Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Constructorii și loviți și cu banii luați

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis într-un comunicat că „Guvernul PSDragnea dă o lovitură năucitoare firmelor de construcții, după ce a anunțat triumfalist, că nici un salariu în acest domeniu nu va fi mai mic de 3.000 lei/net, prin acordarea de facilități fiscale, prin OUG 114”.

„Numai că <guvernul tont> al Vasilcăi Viorica Dăncilă, care a menționat că trebuie respectate prevederile ajutorului de stat a uitat să dea și schema de ajutor de stat! Așa se face că curg deciziile de impunere din partea ANAF către constructori.

Deși prevedea o cotă redusă pentru contribuția asiguratorie pentru muncă (CAM), constructorii sunt puși să platească cota normală, până la apariția schemei de ajutor de stat.

Practic, PSDragnea ia banii de la constructori, bani care au mers în salarii. Asta, după ce i-au obligat să dea salarii de minim 3.000 lei/net. ANAF a modificat declarația 112 în așa fel încât să calculeze CAM normal la 2,25 și nu la 0,3375 cât s-a angajat <guvernul tont>!

Este o nouă țeapă de proporții dată constructorilor care oricum se confruntă cu o penurie de forță de muncă calificată. Practic, constructorii rămân și fără <facilități>, adică și cu banii pierduți și cu obligația plății unor salarii mai mari, în baza unor promisiuni neonorate!”, a transmis într-un comunicat deputatul PNL Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax