Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Fifor să demisioneze urgent

roman

Publicat

Deputatul liberal de Alba, Florin Roman a transmis într-un comunicat de presă că PNL solicită demisia sau demiterea de urgență a ministrului Fifor.

„Dănciloza e o boală prea printre liderii PSD. Cel mai nou caz este cel al vicepremierului Fifor, ministrul MAI solicitând prefecților nici mai mult, nici mai puțin să <analizeze stadiul de rezolvare al sesizărilor și dosarelor penale>!

Îi atrag atenția domnului Fifor că singurii care pot să studieze acest lucru sunt procurorii, iar prefecții nu au absolut nici o atribuție legală în acest sens. Numai procurorul dă dispoziție în dosarele penale aflate în cercetare la poliție. Nici un șef din POLIȚIE de la șeful de inspectorat și până la ultimul șef din POLIȚIE nu dă dispoziții în dosarele penale aflate în cercetarea poliției. Nu au astfel de atribuții conform Codului de procedura penală. Repet – numai procurorul.

PNL solicită demisia sau demiterea de urgență a ministrului Fifor având în vedere gravitatea afirmațiilor sale. Și retragerea lor imediată, pentru că prefecții politici nu au ce căuta în verificarea dosarelor penale!”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax