Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: „Jaful secolului dat de PSD”

Publicat

roman

„400 de milioane de euro este cifra vânturată de PSD în fața primarilor, prin cel mai mare jaf, pus din bani publici. Aceasta suma ar urma sa finanțeze, sub forma de împrumut, lucrări de investiții, prin Fondul de dezvoltare și investiții.

Primele 116 proiecte, care înseamnă antamarea a 46% din totalul sumei, au fost publicate în ordinul semnat de președintele Comisiei de prognoză.

95% din investiții sunt direcționate către primarii PSD, iar baronii din Buzău, Giurgiu, Constanța și-au tras partea leului. Niciodată, dar niciodată nu a existat o alocare mai politică a banului public, ca până acum, semn că Dăncilă este disperată să cumpere bunăvoința primarilor din banii românilor.

De fapt, PSD vinde doar iluzii pentru că la ora actuală nu există nici un leu în buget cu această destinație. Primarii care se apucă de treabă riscă să fie executați silit sau chiar să între în faliment, pentru că în lipsa banilor vor fi nevoiți să pună din bugetele locale, goale și tăiate de Teodorovici prin așa-zisa revoluție fiscală.

Așadar, înainte de a pleca de la guvernare, PSD pregătește cel mai mare tun. Lipsa de transparentă și alocarea politică este susținută până și de primarii PSD, care au cerut demisia domnului Ghizdeanu!”, a transmis, într-un comunicat, deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax