Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Șefa TAROM executată și șantajată de Cuc, noaptea ca hoții

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis că mandatul șefei TAROM, unul pe 4 luni, expiră la finele lunii octombrie.

„Cu o săptămână înainte de moțiune, ministrul Cuc a mandatat reprezentantul ministerului în AGA să prelungească până la finele anului, cu încă două luni, mandatul șefei de la TAROM. Adică era totul ok din punct de vedere profesional.

Ministrul Cuc a intensificat apoi presiunile pentru ca aeronavele TAROM să nu transporte parlamentarii în ziua moțiunii. Momentul a fost bine ales întrucât se știau nominal toți parlamentarii care au rezervat bilete. Se știa exact câți parlamentari pot fi blocați să ajungă la moțiune, dacă avioanele nu zboară. Totul a fost premeditat de Cuc.

Deși era convocată o ședință de CA pentru data de 17 octombrie, în data de 15 octombrie, “noaptea ca hoții”, ministrul Cuc a dispus decapitarea șefei TAROM pe motive absolut puerile.

Ședința extraordinară a fost convocată în aceiași zi cu decapitarea șefei TAROM. Un alt motiv care ar trebui să între în atenția DNA este faptul că șefa TAROM nu mai trebuia să fie acolo, pentru că pe ordinea de zi figura și punctul cu achiziția unii noi aeronave. PNL solicită organismelor de cercetare penală să se autosesizeze în acest caz, care miroase de la o poștă”, a transmis deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax