Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: „Viorica Dăncilă nu poate vorbi în numele femeilor oneste”

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

„Viorica Dăncilă nu a înțeles nimic! Nici nu mă așteptam! Pentru ea, o sa traduc în limba română, deși sunt convins că tot nu pricepe! Nici de pe hârtii, nici altcumva!

Prețuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesională pe munca lor. Care nu au nevoie să fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, Dăncilă nu poți vorbi în numele femeilor oneste!

Decât să faci zi de zi România de râs, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre români spun că ești analfabetă!

Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea și nu ești cu nimic mai buna ca el! E un reflex bolșevic să pui egal între PSD și România, precum și de a pune egal între Viorica Dăncilă și femeile din România.

Respect femeilor oneste, rusine pentru cele care urcă în carieră doar pentru ca sunt impuse!”, a transmis, într-un comunicat, deputatul Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 21.04.2019 at 19:09

    Mai baiatu, problema cu urcatu sau impusu e cam relativa. Ai, ce zici ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax