Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, liderul deputaților PNL: Guvernul Orban a alocat 400.000 lei pentru Ziua Națională de la Alba Iulia

Publicat

roman

Liderul deputaților PNL, Florin Roman reacționează la comunicatul de presă dat de către PSD Alba, în care consilierii locali social democrați din Alba au spus că guvernul Orban nu a dat nici un leu pentru Ziua Națională a României de la Alba Iulia.

Roman declară că guvernul Orban a alocat 400.000 lei pentru Ziua Naționala de la Alba Iulia.

”Guvernul Ludovic Orban a aprobat joi o hotărâre de guvern prin care a fost alocată suma de 400.000 de lei pentru buna desfășurare a manifestărilor dedicate Zilei Nationale a României, în Capitala Unirii,  Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Comunicat consilieri locali PSD Alba Iulia: Guvernul PNL, condus de Ludovic Orban – ZERO lei pentru Alba Iulia de Ziua Națională

Premierul României va participa la ceremoniile dedicate Zilei Naționale de la Alba Iulia și va asista la parada militară. Premierul va fi însoțit de miniștrii Economiei, Virgil Popescu și al Agriculturii, Adrian Oros.

Sâmbătă, ministrul Dezvoltării Regionale, Ionut Ștefan va fi prezent în municipiul Blaj. Duminică, membri cabinetului Orban vor participa la ceremonia depunerii de coroane la Monumentul Unirii, realizat printr-un amendament la bugetul de stat, depus în calitate de deputat de Alba, apoi la primirea soliilor la Sala Unirii, Te Deum și parada militară.

Alături de membri guvernului vor fi prezenți europarlamentarii Mircea Hava, Dan Motreanu și Rares Bogdan, ultimul fiind prezent și la manifestările organizate sâmbătă de primaria Zlatna” a declarat Florin Roman într-un comunciat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax