Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, liderul deputaților PNL: Guvernul PNL merge mai departe. Moțiunea nu a fost dezbătută și nici votată

Publicat

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a anunțat că la ședința de astăzi pentru moțiunea de cenzură nu s-a întrunit majoritatea simplă, iar aceasta a fost suspendată, din lipsă de cvorum.

”PSD, partidul inițiator al moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, nu a reușit să întrunească în sală majoritatea simplă a senatorilor și deputaților. Prin urmare, ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Moțiunea PSD nu a mai fost nici dezbătută și nici votată! Am spus încă de la început că votarea moțiunii de cenzură depusă de PSD este un act de iresponsabilitate profundă, care ar fi aruncat România în haos.

PSD și-a propus să suprapună o criza politică peste una epidemică și alta economică, crize pe care tot ei le-au creat prin măsurile abuzive luate în Parlament. Guvernul Orban rămâne cu puteri depline și îi revine rolul important de a ajuta românii să treacă de acest an dificil, bulversant pe toată perioada pandemiei, la nivel mondial.

Grupul PNL din Camera Deputaților bifează prima mare victorie împotriva PSD la început de sesiune parlamentară, apărând Guvernul Orban de un eventual vot la moțiunea de cenzură”, a transmis Florin Roman, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate