Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, vicepreședinte PNL: Patri(hoții) din PSD îi trădează pe eroii neamului românesc

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a reacționat după incidentul semnalat joi la cimitirul eroilor din Valea Uzului, când persoane necunoscute au acoperit cu saci negri de plastic toate cele 52 de cruci ale eroilor români şi monumentul aflat în cimitir.

„Crucile eroilor români din Valea Uzului, care au murit pentru apărarea țării au fost acoperite cu saci menajeri de extremiștii maghiari, într-un gest de fronda, fără precedent în ultimii ani. Cei care se declară patrioți în Europa, și aici mă refer la PSDragnea, demonstrează prin tăcerea mormântală așternută pe acest subiect că doar sloganul e de ei și că nu sunt în stare să fie patrioți nici măcar în propria lor țară.

Cu ocazia Anului Centenarului, primaria Dărmănești a luat decizia de a pune la punct cimitirele, în semn de respect față de eroii neamului. În timp ce crucile eroilor români sunt vandalizate, jandarmii urcă în dube protestatari pașnici împotriva regimului dictatorial impus de Liviu Dragnea, Carmen Dan și slugile din conducerea Jandarmeriei, care au schimbat emblema României cu cea a PSD!

PNL solicită de urgență PSDragnea să demareze o anchetă de urgentă în vederea prinderii extremiștilor maghiari care au vandalizat monumentele eroilor români. Jandarmii trebuie să prindă hoții, nu să apere hoții! Unde în lumea civilizată, Jandarmeria apăra hoția? Nicăieri, doar în regimul dictatorial a lui Dragnea. Cât despre patriotism, PSDragnea înțelege să-și bată joc de eroii neamului în propria lor țară! Rușine să vă fie!”, a transmis Florin Roman.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax