Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba

Publicat

Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba. PSD propune pentru Consiliul Județean o echipă de oameni din domenii diverse, serioși, integri și bine pregătiți, care își pun priceperea în slujba dezvoltării județului

”Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba. În vârstă de 38 de ani, Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management și în administrația județeană. De profesie jurist, Corneliu Mureșan  a reprezentat cu bună credință locuitorii județului Alba în două mandate în Consiliul Județean, a fost directorul unei instituții publice, iar apoi, timp de doi ani, a îndeplinit funcția de subprefect de Alba.

Echipa sa pentru Consiliul Județean Alba cuprinde oameni din domenii diverse, profesioniști și bine pregătiți, care propun un program coerent și o nouă viziune pentru dezvoltarea județului.

Mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni

„Mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni! Cu onoare și cu bună credință, am acceptat o provocarea importantă: candidatura pentru președinția Consiliului Județean Alba. Candidez pentru că știu că am alături o echipă bine pregătită și determinată să construiască un viitor mai bun pentru Alba și pentru oamenii minunați ai acestui județ.

Echipa mea va însemna însă, pe lângă colegii care vor ajunge în Consiliul Județean Alba, și fiecare locuitor al acestui județ. Nimeni nu va fi ignorat, nicio comunitate nu va fi lăsată în urmă. Om lângă om vom forma echipa, care va reda strălucirea întregului județ”, a spus Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Alba.

Echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba este formată din oameni profesioniști și bine pregătiți care propun un program coerent și o nouă viziune pentru dezvoltare județului. Principiilepe care se ghidează Corneliu Mureșan și echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba sunt: profesionalism, transparență și distribuirea corectă a banilor din bugetul județului, în interesul tuturor comunităților.

Planuri pentru Alba

„Primul pas este făcut: ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Județean Alba. De acum, vom vorbi și mai serios despre planurile concrete pentru Alba. Locuri de muncă, un nou spital județean, un trai mai bun în fiecare comunitate, prețuri reduse la apă, canalizare și salubritate, transport județean pentru toate localitățile sunt doar câteva dintre lucrurile de care oamenii au nevoie și vor fi proiectele noastre în viitorul Consiliu Județean Alba.

Le mulțumesc colegilor mei care mi s-au alăturat în cea mai bună echipă pentru Alba. Sunt oameni profesioniști și bine pregătiți, alături de care propun un program coerent și o nouă viziune pentru dezvoltare județului. Îi mulțumesc colegului meu europarlamentarul Victor Negrescu, coordonatorul PSD Alba, pentru încredere și susținere. După ce vom prelua conducerea Consiliului Județean Alba vom avea mult de lucru pentru că ne-am propus să aducem 1,5 miliarde de euro fonduri europene pentru dezvoltarea județului.

Alba nu mai are timp de pierdut! Actuala conducere a Consiliului Județean Alba a obosit și e nevoie de un schimb de generații, e nevoie de o nouă viziune. E nevoie  de o nouă echipă determinată și bine pregătită, care poate face, cu bună credință, mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!”, a mai spus Corneliu Mureșan.

Comunicat de presă PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 29.04.2024 at 16:01

    În afară de cei din poză mai sunt şi alţi PSD-işti prin judeţ ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax