Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Gheorghe Rotar: Blajul va juca pentru a patra oară într-o semifinală de cupă europeană

Publicat

Miercuri, 23 februarie 2022, la Târgu Mureș, Blajul va juca pentru a patra oară într-o semifinală de cupă europeană. Este o nouă pagină în istoria performanțelor internaționale ale voleiului feminin românesc pe care o scrie din nou Blajul, anunță primarul municipiului, Gheorghe Valentin Rotar.

”În fața noastră va fi una dintre cele mai mari echipe de volei ale Europei: EczacıbaşıDynavit Istanbul, un adevărat colos care înregimentează în rândurile sale superstaruri precum TijanaBošković (Serbia), Adams McKenzie (SUA), Maja Ognjenović (Serbia), Laura Heyrman (Belgia), HandeBaladın (Turcia) sau mai vechea noastră cunoștință FerhatAkbaş, actualul selecționer al naționalei Turciei!

Nu va fi ușor să lupți în fața unei astfel de echipe stelare, în care o jucătoare are salariul anual cât bugetul clubului nostru, însă eu cred în echipa noastră, în publicul nostru și știu că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a câștiga!

Oricare va fi rezultatul, Blajul și-a făcut datoria! Suntem clubul care în 10 ani a reușit performanțe uluitoare la nivel național, devenind totodată echipa românească cu cel mai mare palmares internațional din istoria voleiului feminin!

Deși pare că performanțele noastre îi deranjează pe unii din voleiul românesc, deși pare că suntem singuri împotriva tuturor, noi continuăm să reprezentăm cu cinste România, să aducem plus valoare prin rezultate, să fim respectați în Europa!

Așa vedem noi performanța, așa am crescut noi și numai așa poate crește voleiul românesc: prin rezultate, prin imagine, prin seriozitate și implicare! Nu poți crește fără aceste ingrediente și nu poți conta prea mult, indiferent ce faci în competiția internă, dacă refuzi să joci în Europa!

În final, îi invit, pe toți cei care iubesc cu adevărat sportul, la Sala Polivalentă din Târgu Mureș, pentru a ne bucura împreună de volei și de un spectacol sportiv de excepție!

Acesta este proiectul nostru de succes, acestea sunt marile noastre performanțe:

  • Finalistă a Ligii Campionilor 2018
  • Campioană a României: 2015, 2016, 2017, 2019, 2020
  • Finalistă a Cupei CEV 2019
  • Finalistă a Cupei Challenge 2021
  • Câștigătoarea Cupei României: 2017, 2019, 2020
  • Câștigătoarea Super Cupei României 2021

Va urma…..”

Gheorghe Valentin Rotar – primarul Blajului

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ghiorghi

    luni, 21.02.2022 at 19:05

    Ce laudă frumoasă ,tip ……,,primar”.
    Dăm bani 💶💰💵 grei pt niște persoane pe care nici NU le cunoaștem și nici cine sunt nu știm,că așa vrea ….nr 1.
    Dar pt celelalte ramuri sportive (chiar și fotbalul)domn ne 1 NU prea sunt,căci bine mersi nu îi place EDILULUI urbei.
    R U Ș I N EEE

  2. pilu

    luni, 21.02.2022 at 20:11

    Omule, toată cinstea, dar nu mai pomeni faptul ca Blajul deranjează, pentru că nu are pe cine. Nu pune infrângerile din acest an în spatele altora, că echipa nu mai este aşa puernică ca în trecut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax