Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Horațiu Florea, membru BPJ PNL Alba: „Beniamin cel mut și hoț, deputat PSD minte de îngheață apele”

Publicat

Deputatul traseist, Beniamin Teodosiu, poreclit Beniamin cel mut, întrucât nu cuvântă în Parlamentul României, este și un mare mincinos. Prezența lui ca parlamentar se simte doar prin prezența la casierie, întrucât ca deputat omul este ZERO barat. Incolor, insipid, inodor, ca pătrunjelul în zeamă. Într-un comunicat trimis presei locale, Beniamin cel mult minte cu nerușinare când afirmă că Marcel Ciolacu a trimis în Parlament, legea de creștere a plafonului de neimpozitare a pensiilor.

Deși a stat degeaba în Parlament, Beniamin cel mut nu înțelege că o ordonanță de urgență ar fi dus legea pensiilor în zona de constituționalitate. Și asta ar fi însemnat blocarea creșterilor de pensii făcute de PNL. Este singurul motiv pentru care Ciolacu, omul care se vrea președinte fără diplomă de bacalaureat, a fost obligat să accepte ca proiectul de lege al PNL, ce crește pensiile, îl mai scapă de înjurăturile pensionarilor ceferiști și mineri, cărora Ciolacu le-a tăiat pensiile.

Mulți spun că Beniamin suferă de tulburări de personalitate. Când era la USR înjura “ciuma roșie”, iar acum că a devenit pesedist, pentru că mai vrea să treacă pe la casierie ca deputat, înjură la PNL. Omul e ca un tonomat, cântă ce vrea cel ce introduce fisa. Omul “nou” în politică este exemplul cel mai viu al traseismului pentru putere, viclean ca un șarpe, mincinos de îngheață apele. PSD a reușit din nou să se facă de rușine cu un impostor mincinos.

Nu ne credeți pe toți proști, domnule Beniamin cel mut, știm mulți să facem diferența între un OUG și o lege semnată doar de liberali, nici un pesedist. Sunteți doar o întruchipare a ceea ce înseamnă minciuna, hoția și parvenismul.

Horațiu Florea,

Membru BPJ PNL Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    marți, 03.09.2024 at 17:30

    Dacă tăceai filosof rămâneai!Și tu ești un pupincurist traseist care a plecat din PSD în PNL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate