Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Horațiu Florea, PNL: PSD Alba vrea să falimenteze micile afaceri din tot județul

Publicat

Incompetentul premier al României, Marcel Ciolacu și PSD vor să pună cruce tuturor firmelor mici din Alba, prin coborârea plafoanelor de neimpozitare de 500.000 de euro la 88.000 de euro, pentru a distruge clasa de mijloc. Măsura lovește puternic în coloana vertebrală a economiei românești, firmele mici și mijlocii.

Practic, PSD Alba și Ciolacu au negociat acest lucru la Bruxelles, fără să întrebe pe nimeni, pentru că refuză să restrângă cheltuielile cu statul și vrea să ducă acești bani în ajutoare sociale pentru a apăra interesele celor pe care îi consideră votanți tradiționali.

Dacă la acest nivel nu înțelegi că evaluarea impactului unei măsuri trebuie discutată cu cei asupra cărora se răsfrânge cum să mai credem în buna intenție a PSD, un partid care clamează ori de câte ori poate ideea că îi apără pe români.

La alegerile din decembrie suntem puși în situația de a-i apăra pe români de PSD. Și o vom face cu sprijinul oamenilor de bună credință din această țară.

La nivel național, vorbim de circa 500.000 de companii care pot fi afectate de măsurile cinice ale PSD, iar 1 milion de salariați din mediul privat, riscă să rămână fără un loc de muncă.

Când spunem 1 milion de angajați avem în vedere și familiile acestora. Ce se va întâmpla cu ele, domnule Ciolacu?

Ne vom opune prin toate mijloacele obsesiei PSD de a distruge mediul privat și clasa de mijloc, adevaratul plămân economic al României.

Ieșiți la vot să oprim PSD, partidul care vrea să vă ia mâncarea muncită de pe masă, pentru că vor să transforme Alba în Teleormanul lui Dragnea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate