Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Horațiu Florea, PRO România: ”E inadmisibil ca, după fiecare ploaie, să ne trezim într-un acvariu în aer liber”

Publicat

PRO România Alba este alături de cetățenii care au de suferit în urma ploilor căzute, duminică, în mai multe localități din Alba și consideră că problema poate fi rezolvată doar prin asumarea unei strategii care să permită investiții masive în infrastructură, transmit reprezentanții formațiunii politice.

“Suntem în situația în care orice tergiversare aduce probleme pentru cetățenii care plătesc taxe și impozite. E tot mai limpede că, în lipsa unui plan de investiții pe termen scurt, mediu și lung, vom asista, tot mai des, la astfel de episoade.

Suntem obligați să renunțăm la a mai fi spectatori și trebuie să ne asumăm rolul de a lua decizii ferme în folosul comunității. Chiar în aceste zile, alături de colegii mei, lucrăm la un plan de măsuri care să permită evitarea unor pagube materiale în rândul populației și agenților economici”, a declarat Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

PRO România salută eforturile celor de la ISU care sunt, ca de fiecare dată, la datorie, pentru a înlătura efectele cauzate de ploile abudente.

Biroul de presă al PRO România Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax