Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Horațiu Florea, PRO România: Județul Alba are nevoie de o clinică de pediatrie. E una dintre prioritățile mele

Publicat

Investițiile în sănătate reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte din programul pe care îl propun cetățenilor din postura de candidat la Președinția Consiliului Județean Alba. Am văzut că, în ultimii ani, au fost făcute demersuri în acest sens dar acestea nu sunt suficiente în raport cu nevoile pacienților .

O situație aparte e reprezentată de lipsa unei clinici de pediatrie, în care să fie tratați copiii din județ care se confruntă cu probleme de sănătate. Cea mai potrivită locație pentru acest obiectiv ar fi Alba Iulia și sunt convins că se pot găsi finanțări pentru a duce la bun sfârșit acest proiect atât de important.

De asemenea, printr-o colaborare eficientă între Consiliul Județean și Primăria Municipiului, se pot identifica măsuri de sprijin pentru atragerea personalului medical care ar lucra într-o astfel de clinică. Mă refer, spre exemplu, la medici care pot opta să vină din alte zone pentru a lucra aici.

Am discutat acest subiect și cu colegul meu, cunoscutul doctor Mircea Frențiu, care mi-a confirmat că o astfel de clinică este mai mult decât utilă. Expertiza domniei sale în ceea ce înseamnă lucrul cu pacienții dar și experiența sa în management sanitar sunt garanții că acest proiect poate fi înfăptuit, spre binele copiilor pe care nu îi dorim altfel decât sănătosi.

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

PUBLICAT / EXECUTAT DE SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax