Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat începere proiect: “Reabilitarea și extinderea prin mansardare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud”

Publicat

Proiectul „Reabilitarea și extinderea prin mansardare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud”, cod MySMIS 120757, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat în judeţul Alba de către UAT Municipiul Aiud, și are o valoare totală de 4.014.415,30 lei din care 3.411.787,72 lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.01.2018 – 30.11.2022.

Obiectivul proiectului este: Creșterea calitativă și diversificarea funcțională a infrastructurii de educație preșcolară din municipiul Aiud, în vederea asigurării accesului sporit, atractiv la educație timpurie, reducerii riscului de abandon, în special la nivelul copiilor din familii vulnerabile social și sprijinirii participării părinților pe piața forței de muncă, pentru o dezvoltare comunitară durabilă și incluzivă.

Vezi comunicatul (.pdf).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax