Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Avem un nou record minim istoric la șomaj”

Publicat

Ioan Dirzu

Rata şomajului a scăzut, în decembrie 2018, la un minim istoric de 3,8%, susţine deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu. Politicianul precizează că în ţară sunt aproximativ 350.000 de şomeri.

“În doi ani de guvernare, PSD reușește să îndeplinească cu brio misiunea asumată de reducere a șomajului.

Decembrie 2018 consemnează scăderea până la minimum istoric de 3,8% a ratei șomajului la nivel național. În cifre absolute, în toată țara, numărul șomerilor a coborât la 350.000.

Este fără îndoială unul dintre cei mai reprezentativi indicatori în privința stării economiei și a performanței guvernamentale; orice guvern minim responsabil, de oriunde, are printre obiectivele sale esențiale asigurarea de locuri de muncă și scăderea șomajului. Din această perspectivă guvernul PSD-ALDE și-a respectat deplin angajamentele asumate.

De altfel reprezentarea grafică indică fără dubiu că în anii când țara a fost guvernată de PSD, rata șomajului a scăzut accentuat și sistematic.

Beneficiul reducerii masive a șomajului se vede clar în cifre.

În 2018, bugetul asigurărilor pentru șomaj a avut excedent de 1,65 miliarde de lei. Pentru 2019, este estimat un excedent de 1,1 miliarde de lei”, precizează Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba, într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alina

    joi, 07.02.2019 at 13:20

    Sa-i spuna cineva ca s-a redus somajul datorita exodului masiv in alte tari. Pe bune, chiar ne cred prosti pe toti?!

  2. pilu

    joi, 07.02.2019 at 13:37

    Bai habarnistule, nu mai sunt someri pentru ca toti cei apti de munca au plecat afara. Iar cei care stau pe ajutor social n-au gand sa se angajeze, locuri de munca sunt peste tot. Ia ziarele si le citeste. Sau tu citesti numai ordonantele care va intereseaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax