Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Ioan Dîrzu (PSD): Cadrele didactice din Alba și-au primit integral sumele tăiate de guvernarea PDL-PNL

Publicat

Ioan Dirzu, deputat PSD de Alba

Guvernul PSD-ALDE mai rezolvă încă o problemă insistent reclamată de cadrele didactice! Plata integrală a sumelor pe care le-au câștigat în instanță! În acest fel se îndeplinește angajamentul asumat în fața dascălilor.

Ministerul Educației a plătit integral atât sumele restanțe aferente hotărârilor judecătorești cât și pe cele scadente în 2019. Cadrele didactice din județul Alba, au primit integral banii în urma tăierilor făcute de către PDL.

Banii necesari, peste 710 milioane de lei au fost transferați de la buget la ministerul Educației.

Alte sume considerabile au fost alocate universităților de stat, pentru plată, până la data de 25 aprilie, a restanțelor, respectiv:

  • 88 milioane lei pentru punerea în executare a sentințelor judecătorești reprezentând diferențe salariale;

  • 5 milioane lei pentru achitarea dobânzilor legale generate de sentințele judecătorești;

  • 272 milioane lei pentru punerea în aplicare a Legii nr. 85/2016 privind plata diferențelor salariale cuvenite personalului didactic din învățământul de stat, pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai 2011.

Astfel guvernarea PSD închide răni vechi ale retribuirii dascălilor și face atât dovada voinței sale politice cât și a performanței sale guvernamentale, generatoare de resurse financiare suficiente, inclusiv pentru astfel de nevoi.

Ceea ce banda de tâlhari Băsescu-Boc-Blaga-Hava-Falcă a furat de la români, PSD dă înapoi. Vom continua să luptăm pentru ca acești bandiți din vechiul PDL vopsit în noul PNL să nu mai umilească cetățenii țării și să nu mai taie niciodată din banii românilor!

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 06.05.2019 at 15:58

    Nu-i corect sa-i numesti banda de hoti. Astia n-au apucat sa fure grosul ca voi. Ati dat si inca cu varf si-ndesat, dar nu pe stiinta voastra, ca n-aveti de unde. Ati imprumutata cu dobanzi mari si foarte mari, ca de acum incolo daca vin altii dupa voi si vreau sa repare nu se mai poate. Esti tare pe langa problema . Daca vrei sa te creada lumea spune ceva despre boi si tapi, ca acolo esti acasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax