Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Ioan Dîrzu:Consiliul Județean Alba trebuie să redevină un partener stabil pentru toate primăriile, în slujba oamenilor

Publicat

Candidez la funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată la vârful unor companii de top, în folosul oamenilor din Alba.

Intru în această competiție electorală cu un plan integrat de măsuri unite de un fir roșu important pentru toți locuitorii județului – SĂNĂTATEA.

Ca să se dezvolte și să crească sănătos județul Alba are nevoie de un sistem medical bine pus la punct, în care cetățeanul să se simtă în siguranță și încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialiști motivați și bine pregătiți.

Consiliul Județean nu va fi un spectator. Dacă voi fi ales președinte, Consiliul Județean va fi un partener pentru toate primăriile din județ. Vom avea planuri de dezvoltare comune pe județ, vor fi acordate finanțări nu pe bază clientelară, ci pe bază de proiecte și de performanță administrativă.

Viziunea mea privind conducerea județului Alba are la bază principiul unui parteneriat stabil, construit pe încredere reciprocă și valori comune.

Consiliul Județean trebuie să fie un pol puternic de coeziune și nu de putere, un partener echitabil și echidistant pentru toți cetățenii și pentru toate primăriile din județul Alba!

Vin alături de o echipă de oameni bine pregătiți, energici, capabili să genereze și să implementeze proiecte benefice și inovatoare pentru județul nostru.

Împreună vom avea Siguranța Unui Trai Mai Bun

Votați Echipa PSD la Consiliul județean Alba

Ioan Dîrzu – candidatul Partidului Social Democrat la Consiliul Județean Alba

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/

– CUI mandatar financiar județean 21200019

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax