Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat lansare proiect: „Dezvoltarea capacității de producție a SC PERLA MEX SRL”

Publicat

steag UE

PERLA MEX SRL va implementa în perioada 02 iulie 2020 – 28 februarie 2022 proiectul „Dezvoltarea capacității de producție a SC PERLA MEX SRL” (Cod SMIS 131907), co-finanțat din Programul Operațional Regional 2014-2020. Acest program este gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management și de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea competitivității întreprinderii PERLA MEX SRL prin introducerea unui nou obiect de activitate. Scopul propus vizează contribuția la creșterea economică a regiunii Centru și a județului Alba prin dezvoltarea societății comerciale PERLA MEX SRL și creșterea poziției sale pe piața locală, regională și națională. Ca obiective specifice proiectul își propune creșterea capacității de producție a societății comerciale PERLA MEX SRL prin implementarea planului de investiții care cuprinde: amenajarea și dotarea unei hale de producție pentru producerea prelatelor de piscină, precum și valorificarea capitalului uman existent pe piața muncii.

Ca impact la nivel local și regional, investiția va duce la creșterea numărului de locuri de muncă prin angajarea a 5 persoane, din care o persoană din categoria de persoane defavorizate. De asemenea, se vor achiziționa echipamente care contribuie la dezvoltarea durabilă prin utilizarea eficientă a resurselor, astfel: un echipament de reciclare deșeuri de ultimă generație care va asigura creșterea gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor generate și un sistem fotovoltaic care va asigura îmbunătățirea calității mediului înconjurator și creșterea eficienței energetice în cadrul firmei.

Valoarea totală a proiectului este de 1.128.486,78 lei, din care 742.691,17 lei reprezintă finanțare nerambursabilă (631.287,49 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională și 111.403,68 lei din bugetul național).

Date de contact ale SC PERLA MEX SRL

Adresă: Str. REGIMENTUL V VANATORI, NR. 118, Mun. Alba-Iulia, Jud. Alba

E-mail: contact@perlapiscine.ro

Telefon: 0733.672748

Vezi aici comunicatul (.pdf)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax