Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Marius Hațegan a fost ales în funcția de secretar general al PNL Alba

Publicat

În cadrul Ședinței Biroului Politic Județean al PNL Alba desfășurată astăzi au fost aleși, prin vot secret, la propunerea președintelui Ion Dumitrel, secretarul general al filialei județene și cei doi secretari generali adjuncți.

Demersurile au fost în conformitate cu prevederile Statutului PNL și al Regulamentului privind organizarea, desfășurarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene.

În urma votului exprimat, Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost ales, cu unanimitate de voturi, în funcția de secretar general.

Acesta își va continua astfel activitatea pe această funcție, pe care a ocupat-o și în structura vechiului birou de conducere, între anii 2017 și 2021.

Pentru funcțiile de secretari generali adjuncți au fost aleși: Marius Filimon – viceprimar al municipiului Alba Iulia și Adrian Negruțiu – consilier județean PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax