Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat. Marius Hațegan este șeful de campanie al PNL Alba pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din acest an

Publicat

Biroul Politic Județean al PNL Alba a decis, în ședință, componența echipei de campanie pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din acest an.

Șeful de campanie a fost nominalizat Marius Hațegan, secretar general al filialei județene. Din staff mai fac parte Marius Ceteraș, Mihail David, Florin Roman, Cristian Bandol, Adrian Negruțiu, Clement Negruț, Horațiu Florea și Cristian Puie.

“Mobilizare și implicare, acestea sunt coordonatele principale în rândurile membrilor și simpatizanților PNL Alba. Suntem, așa cum e demonstrat de ani de zile, la vot, cea mai puternică și serioasă organizație politică din județ.

Oamenii au ales, de fiecare dată, rezultatele și oamenii care le-au generat. Așa va fi și de data asta, sunt sigur. Alba și România au nevoie de dezvoltare și de oamenii potriviți în locul potrivit.

Oferta PNL pentru alegerile parlamentare și prezidențiale reprezintă garanția fermă că cetățeanul și țara sunt prioritate zero”, a declarat Marius Hațegan, șef de campanie și secretar general al PNL Alba.

Până la data de 23 septembrie, PNL Alba și-a propus și va reuși să strângă, în vederea alegerilor, nu mai puțin de 100.000 de semnături din partea locuitorilor județului Alba.

Comunicat PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate