Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Marius Hațegan (PNL Alba): În județ s-au strâns până acum peste 40.000 de semnături de susținere pentru Klaus Iohannis

Publicat

În data de 10 august, zi simbolică pentru poporul român, Partidul Național Liberal a demarat la nivel județean campania de strângere de semnături pentru susținerea Președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an, a transmis Marius Hațegan, secretar general al PNL Alba.

„Până în acest moment, în județul Alba s-au strâns peste 40.000 de semnături de susținere, arătând aprecierea de care se bucură Președintele Klaus Iohannis, cel care are statură, credibilitate, respect și atitudine, atribute necesare pentru un șef de stat, fiind un om politic echilibrat, care respectă valorile morale, legea și ordinea constituțională.

România are nevoie de o guvernare de dreapta responsabilă, cu oameni care au câștigat prestigiul, încrederea și aprecierea partenerilor, pentru a reprezenta cu cinste țara și a influența deciziile la nivel european și transatlantic în favoarea românilor, iar domnul Klaus Iohannis, împreună cu PNL, reprezintă garanția în acest sens. Realizările administrației județene și a administrațiilor locale conduse de primarii liberali arată că în județul Alba faptele vorbesc, iar acest model va fi transpus și la nivel național, pentru o dezvoltare durabilă integrată.

 

Campanie de strângere de semnături continuă. Cei care doresc să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la cea mai înaltă funcție în stat pot semna la corturile PNL instalate în principalele localități ale județului. În celelalte localități, semnătura de susținere se poate acorda colegilor din organizația respectivă. De asemenea, PNL Alba a creat și o pagină de internet specială pentru această campanie – www.sustine.pnlalba.ro, unde se găsesc toate informațiile referitoare la campanie de susținere a președintelui Iohannis.

PNL Alba vă mulțumește pentru sprijinul acordat Președintelui României!”, a transmis, într-un comunicat, Marius Hațegan, secretar general PNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax