Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Marius Hațegan, președinte PNL Alba Iulia: Albaiulienii știu ce, când și cât s-a făcut și, mai ales, de către cine

Publicat

”În timp ce unii trimit în spațiul public mesaje super optimiste despre cum și cât se face de trei ani încoace, noi alegem să purtăm un dialog cu oamenii, în mijlocul orașului.

Pe străzi și în cartiere, unde lucrurile stau cu totul altfel decât pe Facebook și prin ziare.

După mai bine de trei săptămâni de întâlniri cu albaiulienii, ce pot să spun, în esență, este că oamenii știu ce s-a făcut, când și cât s-a făcut și, mai ales, de către cine.

Înțeleg cum a renăscut un oraș, în vremea în care Alba Iulia a avut o administrație cu temele făcute iar banii europeni și ai lor s-au regăsit în proiecte începute și terminate la timp.

Din păcate, aceiași oameni, astăzi, sunt convinși că lucrurile s-au pus pe pauză. Au multe motive să fie dezamăgiți și îngrijorați pentru că așteptarea le-a devenit mai mare decât răbdarea.

Ca să nu mai vorbim că situațiile care fac diferența pleacă de la lucrurile cele mai simple, de la probleme pentru a căror rezolvare nu trebuie să fii un expert pur-sânge, ci doar un gospodar atent și prezent.

Le mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit pentru sinceritatea, de multe ori, dureroasă și rușinoasă.

N-ai cum să te simți altfel, ca om de administrație, când omul îți spune ce-l doare, iar tu știi că Alba Iulia de azi este departe, foarte departe, de cea de doar câțiva ani în urmă. Le mulțumesc și celor care, în discuțiile avute, n-au fost, neapărat, de acord cu noi.

Pe toți, îi asigur că intrarea mea, alături de PNL, în această competiție electorală nu începe cu dați-mi o șansă.

Pentru că eu nu cred în șanse și lucruri întâmplătoare. Cred în muncă, în lucrurile bine făcute și de durată, în ceea ce pot face o echipă și o administrație bine organizate, așa cum le-a avut Alba Iulia. Sunt singurele argumente care contează!

Din 2024, ne întoarcem la treabă”, a declarat Marius Hațegan într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Pamfil

    vineri, 29.09.2023 at 09:25

    ati fost la butoane de 33 de ani cel mai mult…si n-ati facut nimic, decat pentru voi. N-ati reglementat urbanistic nimic. Nici in cartierele vechi nici in cele noi.
    Cate blocuri de locuinte au fost subrezite de deschiderea asa ziselor spatii comerciale la parterul lor? cate? Dar spetiile verzi dintre blocuri, cate au fost distruse pentru a face parcari sau asa zise spatii comerciale?
    Dar aprobarile pentru a inghesui blocuri noi intre case cine le-a aprobat? Mama cu tata?

    Nu v-ar rabda pamantul de nerusinati… Doar culoarea si sigla difera, sunteti toti niste incompetenti lacomi.

  2. Mircea

    vineri, 29.09.2023 at 11:07

    Pamfil ai perfecta dreptate dar Alba a renascut in urma cu 10 ani.Nu stiu pe unde erai in 2010 2018 cand se decopertau santurile in fata catedralei cand distinsul domn Roman se lega de copaci in parcul cu ciori dar ca pe vremea ultimilor 3 ani minciuna,incompetenta,prostie si nepasare nu am trait de la revolutie incoace.L-am votat pe plesa ca nu am avut pe cine.Singuri pe care ii voi vota la toate alegerile din 2024 vor fi cei de la UDMR.SUNT CEI MAI BUNI SI LOIALI ROMANI

  3. Pripon Marius

    vineri, 29.09.2023 at 12:41

    Ce tupeu ai,dupa ce voi sunteti la butoanele conduceri la apa si canal si ati marit impreuna cu USR-ul pretul la apa enorm de mult nejustificat! Acum nu ne mai pacaliti! Ati mintit destul 30 de ani in oras!

  4. pilu

    vineri, 29.09.2023 at 13:05

    Da, oamenii ştiu că în cuibul vostru de la Apă CTTA se trăieşte ca în vest şi serviciile sunt ca în evul mediu, tot timpul apar defecţiuni la ceea ce tot voi aţi construit. Cea ce spui tu consider că sunt găluşte cu prune de sezon. Aţi umblat în haită, că singuri nu vă bagă nimeni în seamă. Nişte nimicuri.

  5. Pamfil

    vineri, 29.09.2023 at 14:58

    oh da… a renascut… cetatea renovata cu polistiren si piatra falsa din china si caramida ce crapa dupa fiecare iarna… S-a biscuitat in draci cu pavaje de proasta calitate care dupa 2-3 ierni se sfarma. Realizari de durata!

  6. Unul

    vineri, 29.09.2023 at 16:33

    Filimonul liberal al orașului doinește galeș despre ce o să facă la plecarea Pleșei din scaun. Adică, mai pe șleau, „votați-mă că sunt mai bun decât ăl de-a fost și mai mult de atât”. Gargara asta ieftină cred că nu o să o mai înghită cei ce locuiesc în oraș. Din smart în smart și din groapă în groapă asta e deviza…administratorilor urbei, și din păcate, așa va rămâne ani buni de aici înainte.

  7. Gerula

    sâmbătă, 30.09.2023 at 08:52

    Va plimbati ca milogii prin oras,l-ati luat si pe ministrul inculturii cu voi, de la PSD,sa confirmati alianta,de parca ar mai fii nevoie.S-a votat Hava, pentru ca cica are proiecte,minciuni…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax