Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat PNL: Premierul Nicolae Ciucă va fi prezent, joi, 12 mai, în județul Alba. Programul vizitei

Publicat

Premierul Nicolae Ciucă vizitează joi, 12 mai, județul Alba, a anunțat secretarul general PNL Alba, Marius Hațegan.

Vizita prim-ministrului vizează agenți economici din două domenii importante pentru PIB-ul județului, participarea la un târg educațional, dar și prezența la o întâlnire de lucru cu membri ai PNL Alba, în cadrul unui Colegiu Director. În mod deosebit, Nicolae Ciucă se va întâlni și cu Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei, potrivit sursei citate.

”Premierul Nicolae Ciucă a răspuns invitației noastre în aceeași manieră și cu aceleași obiective pentru care și alți membri ai guvernului au fost prezenți, recent, în județul Alba. Din fericire, poate să se convingă, dacă mai era cazul, la fața locului că, aici, în Alba, dacă zicem că facem ceva, facem cum trebuie și cu rezultate.

Iar scorul politic al PNL Alba se datorează celei mai sudate echipe de administratori, de primari, experienței lor și faptului că orice parlamentar sau om politic din Alba, prezent la București, rezolvă probleme pentru cei care-i plătesc să fie acolo.

O să vadă, la cald, cum se spune, cum merg lucrurile și care sunt așteptările unor agenți economici reprezentativi pentru județ și va participa la un eveniment din sfera educației, pe care punem accent. Suntem convinși și că domnia sa va confirma prin acțiuni concrete orice demers de a pune cât mai rapid în mișcare, prin mecanismele de finanțare europene sau guvernamentale, banii pentru obiectivele de investiții majore de pe raza județului”, precizează Marius Hațegan.

Programul anunțat al vizitei premierului Nicolae Ciucă:

  • orele 9.30 – 11.00: Transavia (Sântimbru)
  • orele 11.30 – 13.00: Star Assembly (Mercedes) Sebeș
  • orele 13.30 – 14.00: Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan” (Târgul ofertelor educaționale – promovarea învățământului tehnic dual)
  • orele 14.00–14.20: Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia
  • orele 14.30 – 15.00: conferință de presă – Sediul Instituției Prefectului
  • orele 15.30 – 17.00: Colegiu Director lărgit PNL Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 11.05.2022 at 10:51

    VIZITA De LUCRU, la AMICII sai Buni, NE-Liberalii SAI DRAGI, A Premierului General Nicolae MA-Ciuca, sefuTUL Guvernului USL DOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax